Asus VIVO Stick / Intel Compute Stick

Lue Windowsin ylläpidosta tästä.

Huoltyöt kannattaa aloittaa kytkemällä näppäimistö ja hiiri kiinni jompaan kumpaan USB -paikkaan.

Kun käytössäsi on ASUS VIVOStick tai Intel Compute Stick, pääset muokkaamaan järjestelmän asetuksia sulkemalla selainikkunan (F11 poistaa koko näytön tilasta) sekä Show Up taustatyökalun. Taustatyökalu on ärhäkkä kaveri käynnistämään selaimen uudestaan, joten sammuttamisessa kannattaa olla vikkelä sormistaan.

Verkkoasetukset voit säätää Windowsin asetuksista. Lopuksi käynnistä kone uudelleen, jolloin Show Upin taustatyökalu käynnistää selaimen ja tekee tarvittavat toimensa.

Windowsiin liittyvissä ongelmatilanteissa voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Meillä on kaikkiin verkkoyhteydessä oleviin laitteisiin etäyhteys, joten voimme tehdä toimenpiteitä myös etänä.

Show Up taustatyökalu

Windows -järjestelmiin on kehitetty Show Upille oma taustatyökalu. Taustatyökalu pitää huolen siitä, että dataa liikkuu oikealla tavalla, ja pitää myös huolen osasta offline -toiminnoista. Ilman taustatyökalua infotv-järjestelmä ei toimi. Taustajärjestelmä rekisteröi jokaisen VIVOStick -laitteen sarjanumeron rekisteröinnin yhteydessä, jolloin laitteelle kytketään asiakkuus.

Show Up -lisenssi

Toimitetussa laitteessa on valmiiksi kytketty lisenssi, joka mainitaan laitteen laatikon päällä. Huomaathan, että voit itse nimetä lisenssit ylläpitojärjestelmässä uudestaan.