Raspberry Pi3 asetukset

Raspberry Pi3-ohjelmaa ei enää päivitetä! Olemme siirtyneet Raspberry-laitteista joko Windows-pohjaiseen ratkaisuun tai Philipsin Android-pohjaisiin infonäyttöihin. Raspberry Pi3 ei ole enää tuettujen joukossa.

Kädessäsi on yski tämän hetken kuumimpia laitteita. Nimittäin Raspberry Pi3, johon on asennettu Show Upin ohjelmisto. Kortti on valmiiksi rekisteröity lisenssiin, jonka nimen löydät pussin päältä.

Kytke Raspberry Pi3 digital signage -ruutuusi HDMI -piuhan avulla, ja käytä virtalähteenä joko mukana toimitettua USB -piuhaa tai virtalähdettä. Uusimmissa digital signage -ruuduissa USB -väylän kautta tuleva virta riittää pyörittämään laitteistoa. Ja näin se toimii aina samaan aikaan ruudun kanssa.

Verkkoasetukset

Jos olet toimittanut verkkotietosi tilauksen yhteydessä, ne ollaan asennettu kortille. Muussa tapauksessa voit ottaa kortin pois Raspberry Pi3 -laitteesta ja lukea kortinlukijan avulla. Kytkettyäsi kortti lukijaan, tietokoneessasi tulisi näkyä kaksi levyä. Valitse levyistä se, jonka nimi on boot.

Levyllä löytyy muutamia tiedostoja, tärkein niistä on fullpageos-network.txt. Tiedoston sisällä löydät ohjeistuksen verkkoasetuksien syöttämiseen.