Hinnasto

Jos haluat tilata vielä nykyisen hinnastomme mukaisesti, ota nopeasti yhteyttä. 1.9. lähtien otamme käyttöön uusitun hinnastomme. Järjestelmämme kehittyy jatkuvasti, ja asiakkaanamme saat käyttöösi kaikki uudet ominaisuudet sitä mukaa kun kehitämme niitä. Tästä johtuen päivitämme hintojamme vastaamaan uutta palvelumme tasoa. Uusi hinnastomme julkaistaan 1.8.2021.

Näet alla tämänhetkisen hinnastomme. Hinnasto on voimassa 1.2.2021 alkaen uusille asiakkaillemme. Halutessanne saat laitteistot kauttamme kätevän Boost Rahoituksen kautta, jolloin voit maksaa ne osissa.

Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin.

Tilaa palvelu käyttöösi

Oletko valmis kokemaan järjestelmän? Voit tilata sen käyttöösi 30 päivän ajaksi, jonka jälkeen voit päättää, jatkatko käyttöä. Aloita testikäyttö tästä.

CashUP

Helppokäyttöinen, verkossa palveluna toimiva kassajärjestelmämme. Asiakaspalvelumme palvelee teitä parhaiten sähköpostitse 8 - 16 välisenä aikana.

Kassan kuukausimaksu

Kuukausimaksu sisältää yksinkertaisen tuoterkisterimme sekä kassan kaikki perusominaisuudet myynnistä raportteihin.

24,90 EUR / kk
Käyttöönotto

Kassan avausmaksu on tarkoitettu apupaketiksi kassan perustietojen läpi käyntiin. Avausmaksu sisältää lyhyen koulutuksen sekä koko tilin käyttöönoton siten, että kassa on käytössäsi heti avaimet käteen -periaatteella.

alk. 149,00 EUR
BookUP resurssi

Kun tarvitset käyttöösi varattavan resurssin palveluille, voit laajentaa olemassa olevaa palveluasi BookUP Resurssilla.

4,90 EUR / kk
Varastosaldot ja varastohallinta

Varastosaldot ja -hallinta on tulossa lähiaikoina. Etsimme siihen tällä hetkellä halukkaita testata järjestelmän toimintaa. Osallistumalla testausvaiheessa, saat varastosaldot ja -hallinnan ilman kuukausimaksua vuodeksi eteenpäin sen julkaisusta.

TULOSSA
Sähköpostilaskut

Voit lähettää CashUP-kassasta laskut asiakkaalle sähköpostiin PDF-tiedostona.

0,00 EUR / kpl
E-laskut ja Verkkolaskut

Yrityksille ja kuluttajille lähetettävät e-laskut ja verkkolaskut ovat tätä päivää. Kysy lisää palvelusta, ja kytketään palvelu käyttöösi.

alk. 0,80 EUR / kpl
Kuittitulostin

Järjestelmään on kytkettävissä kuittitulostin kassan kuittien, ruokatilausten sekä esimerkiksi pääsylippujen tulostamiseen. Kuittitulostin toimii verkossa.

KYSY LISÄÄ
Maksupääte

Käytämme integroitavaa Poplapay:n maksupäätettä. Integroitavan maksupäätteen lisäksi on mahdollista käyttää esimerkiksi iZettleä tai Sumup-maksupäätettä maksujen vastaanottamisessa (summa ei siirry laitteeseen).

KYSY LISÄÄ

FeelUP

Tanssistudiolle ja pienille ryhmäliikuntakeskuksille suunniteltu asiakaskortti- ja tuntijärjestelmä, joka mahdollistaa asiakkuuksien ylläpidon, kortti- ja tuntihallinnan sekä niiden seuraamisen. Voit kytkeä käyttöön myös sähkölukot yhteistyökumppanilta. Asiakaspalvelumme palvelee teitä parhaiten sähköpostitse 8 - 16 välisenä aikana.

Asiakaskortti- ja kirjausjärjestelmä

Asiakaskortti- ja kirjausjärjestelmä pitää sisällään tärkeimmät ominaisuudet oman ryhmäliikunnan ja salikirjauksien ylläpitämiseksi. Et maksa extraa ohjaajista tai saleista. Yhdellä kuukausimaksulla saat yhden toimipisteen palvelut kassasta ryhmävarauksiin ja korttien ylläpitoihin.

alk. 44,90 EUR / kk
Käyttöönotto

FeelUP-järjestelmän käyttöönotto pitää sisällään lyhyen koulutuksen järjestelmän käyttöön sekä tilin perustamisen.

alk. 199 EUR
BookUP Resurssi

Kun tarvitset käyttöösi varattavan resurssin palveluille, voit laajentaa olemassa olevaa palveluasi BookUP Resurssilla.

4,90 EUR / kk
Kirjausnäyttö

Voit tilata kirjausnäytön suoraan maahantuojalta.

KYSY LISÄÄ
Sähkölukot

CashUP & FeelUP-järjestelmät on rakennettu toimimaan Rollockin lukkojärjestelmän kanssa. Ottaessasi yhteyttä Rollockiin, ilmoita käyttäväsi ShowUpin järjestelmää.

KYSY LISÄÄ

BookUP & BookUP.App

BookUP-varausjärjestelmä mahdollistaa erilaisten palveluiden varaamisen joko omilta nettisivuilta, tai varauspalvelusta, jonka saat käyttöösi lisäveloituksetta. BookUP sisältää myös asiakasrekisterin, ja se on integroitavissa sekä FeelUP-asiakaskortistoon, CashUP-kassaan että infonäyttöihin.

BookUP on mahdollista kytkeä myös sähkölukkojärjestelmään, jossa meillä on yhteistyössä Rollock. Lue lisää sähkölukkojen integroinnista tästä.

BookUP-varausjärjestelmä

Kun haluat käyttöösi vain varausjärjestelmän, voit tilata BookUPin täysin omana palvelunaan. Kuukausimaksu sisältää BookUP.App-verkkosovelluksen asiakkaiden käyttöön sekä yhden varattavan resurssin.

14,90 EUR / kk
Lisäresurssi

Kun varattavia resursseja tarvitaan enemmän, voit ostaa lisäresursseja periaatteessa rajattoman määrän. Suuren resurssimäärän hinnoittelu lasketaan aina tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä, ja laskemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen.

4,90 EUR / kk
Verkkomaksut

Asiakas voi maksaa varauksen yhteydessä palvelun sekä ostaa muita tuotteitasi BookUP.Appin verkkokaupasta. Minimiprovisio 55 snt / tapahtuma.

* verkkomaksut edellyttää Checkout-sopimusta ShowUp Oy:n kautta

alk. 0,35 EUR + 2 %

Showtime-lisäosa CashUP-kassalle

Showtime on yksinkertainen aikataulu- ja varausjärjestelmä elokuvateattereille.

Showtime -kuukausimaksu
4,90 EUR / kk

FleaUP-lisäosa CashUP-kassalle

Voit laajentaa kassan ominaisuuksia kirpputorityökalu-FleaUPin avulla. Kuukausimaksu lisätään CashUP -kuukausimaksun päälle.

Kuukausimaksu
19,90 EUR / kk

WorkUP

WorkUP-työajanseurantatyökalu mahdollistaa työaikojen seuraamisen ja raportoinnin kätevästi netissä toimivan sovelluksen avulla.

Kuukausimaksu

WorkUP-sovellus itsenäisesti käyttöön. Sisältää yhden resurssin. Jos käytössäsi on CashUP tai FeelUP, maksat vain lisäresurssien hinnan.

9,90 EUR / kk
Lisäresurssi
4,90 EUR / kk

GiftUP

GiftUP on sisäänrakennettuna CashUP sekä FeelUP-järjestelmissä. Voit kuitenkin ottaa sähköiset lahjakortit käyttöösi itsenäisenä palveluna. Tällöin maksat sen käytöstä kuukausimaksua.

Kuukausimaksu

Käyttäessäsi CashUP / FeelUP -järjestelmää, sisältyy GiftUP sen kuukausimaksuun.

4,90 EUR / kk

Kotisivut ja verkkopalvelut

Show Up käyttää verkkosivujen julkaisujärjestelmänä Umbraco-nimistä avoimen lähdekoodin järjestelmää. Se mahdollistaa yksinkertaisen ylläpidon ja todella mukautuvat verkkosivut ja palvelut. Toteutamme kotisivut ja verkkopalvelut aina asiakkaan toiveiden mukaisesti alusta loppuun, avaimet käteen -periaatteella. Saat kauttamme domainit, suojaussertifikaatit sekä yhteistyökumppanin kautta sähköpostipalvelun. Kysy ihmeessä lisää!

Projektin alussa laskutetaan 30-50% tarjouksen summasta ja loppusumma laskutetaan kun palvelu on julkaistu. Julkaisun yhteydessä laskutamme myös ensimmäisen 3kk:n kuukausimaksut sekä lisäpalvelut, kuten domainit ja ssl-sertifikaatit. Ylläpitomaksut laskutetaan kolmen kuukauden välein jos muuta ei sovita, ja palvelu on irtisanottavissa kuukausi ennen laskutuskauden vaihtumista.

Kuukausimaksu

(sisältää kotisivutilan, ylläpitojärjestelmän sekä pakolliset tietoturvapäivitykset)

alk. 19,90 EUR / kk
Vuosimaksu domainille (fi-pääte)
35,00 EUR / vuosi
Vuosimaksu domainille (net, com, org -pääte)
30,00 EUR / vuosi
SSL-sertifikaatti
24,90 EUR / vuosi
Kotisivut

Peruskotisivut sisältää sivustorakenteen, ulkoasun sekä sähköisen ohjevideon kotisivujen ylläpitämiseen. Pyydä tarjous erikseen jos haluat yhteydenottolomakkeen, varausjärjestelmän, verkkokaupan tai joitain muita ominaisuuksia nettisivuillesi.

alk. 799,00 EUR

Muut palvelut & tuotteet

Ohjelmointityöt / Konsultointi / Kustomointi tai lisäominaisuudet **
85,00 EUR / h
Kotisivujen ylläpito, mainosnäyttöjen sisällön päivitys (min. 30minuuttia)
65,00 EUR / h
Tekstiviestit palvelussa

Voit lähettää palveluista muistutuksia tai viestejä tekstiviesteillä. Palvelu laskutetaan käytön mukaan.

0,10 EUR / kpl
Show Up Digital Signage-kuukausilisenssi

Infonäytön kuukausilisenssi. Sovelluksemme on saatavilla Windowsille sekä Android-pohjaisille infonäytöille. Kysy lisää.

19,90 EUR / kk / lisenssi
Show Up Kokoustilanäyttö-kuukausilisenssi
14,90 EUR / kk / lisenssi

Koulutus

Koulutusta voidaan järjestää paikan päällä tai etänä. Etäkoulutus voidaan tehdä Teamsin kautta ja voit osallistua myös järjestämiimme yleiskoulutuksiin. Näistä tulee lisätietoja Q1/2021. Pyydä tarjous räätälöidyistä koulutuksista sähköpostitse osoitteesta myynti (a) showup.fi.

Järjestelmien kehitys ja asiakaskohtaiset ominaisuudet

** Haluamme kehittää järjestelmistämme niin hyviä kun vaan suinkaan pystymme, ja siihen tarvitsemme teitä - asiakkaita. Jos ominaisuus, jonka haluaisit ehdottomasti järjestelmään hyödyttää myös muita asiakkaita, kehitämme sen ilman lisäkustannuksia. Kun taas, jos teemme suoraan sinulle toimivia lisätyökaluja tai -ominaisuuksia, laskutamme ne sinulta. Ja jotta asiat eivät olisi liian helppoja, tässä on myös olemassa välimalli, jolloin laskutamme sinulta 30% tehdystä työstä, kun lisätyökalut ja -ominaisuudet tulevat kaikkien saataville kassajärjestelmään tai kun aikatulu edellyttää nopeaa toimintaa.

Jätä yhteystietosi

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.