Hinnasto

Hinnat ovat voimassa 1.1.2024 alkaen. Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin. Pyydä tarkempi hinnasto myynnistämme sähköpostitse.

CashUP

alk. 29,90 EUR / kk

CashUP on yksinkertainen, mutta silti monipuolinen kassajärjestelmämme, jonka avulla voit myydä lähes mitä tahansa.

  • Monipuolinen kassajärjestelmä
  • Monikäyttäjätuki
  • Maksupäätetuki

FeelUP

alk. 89,90 EUR / kk

FeelUP on tarkoitettu ryhmäliikuntakeskuksille, tanssistudioille tai ihan vaan yksittäisille valmennusta tarjoaville yrityksille.

  • Sisältää kassajärjestelmän
  • Varausjärjestelmä ryhmäliikuntaan, kursseille ja workshoppeihin
  • Asiakaskorttijärjestelmä
  • Tuki sähkölukoille
  • Virtuaalikirjasto lisäpalveluna
  • Nettivarausjärjestelmä lisäpalveluna

Lisäominaisuuksia

kysy lisää

CashUP-järjestelmä on laajennettavissa useilla kivoilla lisäominaisuuksilla, jotka helpottavat arkeasi.

CashUP

Helppokäyttöinen, verkossa palveluna toimiva kassajärjestelmämme. Asiakaspalvelumme palvelee teitä parhaiten arkisin sähköpostitse 8 - 16 välisenä aikana.

Kassan kuukausimaksu

Kuukausimaksu sisältää yksinkertaisen tuoterkisterimme sekä kassan kaikki perusominaisuudet myynnistä raportteihin.
* 29,90 EUR / kk kun teet vähintään 24kk sopimuksen.

alk. 29,90 EUR / kk *
Käyttöönotto

Kassan avausmaksu on tarkoitettu apupaketiksi kassan perustietojen läpi käyntiin. Avausmaksu sisältää lyhyen koulutuksen sekä koko tilin käyttöönoton siten, että kassa on käytössäsi heti avaimet käteen -periaatteella. (max 4h)

alk. 249,00 EUR
Konsultointityöt / Palaverit

Autamme mielellämme nykyisten toimintojesi miettimisessä kassajärjestelmäämme sopiviin tapoihin sekä miettimään ratkaisut tuotteisiin sekä muihin päivittäisiin tehtäviin. Jos käyttöönoton 3 tuntia ei riitä, laskutamme tuntitaksan mukaisen hinnan konsultointitöistä sekä palavereista. Minimilaskutus 30 minuuttia. +++

85 EUR / h
FleaUP

Lisätyökalusetti kirpputorille.

35,00 EUR / kk
Showtime

Lisätyökalut elokuvateatterille tai teatterille.

30,00 EUR / kk
Kanta-asiakkuus

Motivoi asiakasta ostamaan lisää kerryttämällä pisteitä ostoista. Lue lisää.

5,99 EUR / kk

FeelUP

Tanssistudiolle ja pienille ryhmäliikuntakeskuksille suunniteltu asiakaskortti- ja tuntijärjestelmä, joka mahdollistaa asiakkuuksien ylläpidon, kortti- ja tuntihallinnan sekä niiden seuraamisen. Voit kytkeä käyttöön myös sähkölukot yhteistyökumppanilta. Asiakaspalvelumme palvelee teitä parhaiten arkisin sähköpostitse 8 - 16 välisenä aikana.

Asiakaskortti- ja kirjausjärjestelmä

Asiakaskortti- ja kirjausjärjestelmä pitää sisällään tärkeimmät ominaisuudet oman ryhmäliikunnan ja salikirjauksien ylläpitämiseksi. Et maksa extraa ohjaajista tai saleista. Yhdellä kuukausimaksulla saat yhden toimipisteen palvelut kassasta ryhmävarauksiin ja korttien ylläpitoihin.
* 79,90 EUR / kk kun teet vähintään 24kk sopimuksen.

alk. 89,90 EUR / kk *
Käyttöönotto

FeelUP-järjestelmän käyttöönotto pitää sisällään lyhyen koulutuksen järjestelmän käyttöön sekä tilin perustamisen. (max 3h)

alk. 349 EUR
Konsultointityöt / Palaverit

Autamme mielellämme nykyisten toimintojesi miettimisessä kassajärjestelmäämme sopiviin tapoihin sekä miettimään ratkaisut tuotteisiin sekä muihin päivittäisiin tehtäviin. Jos käyttöönoton 3 tuntia ei riitä, laskutamme tuntitaksan mukaisen hinnan konsultointitöistä sekä palavereista. Minimilaskutus 30 minuuttia. +++

85 EUR / h
Virtuaalikirjasto

Voit tarjota asiakkaillesi virtuaalikirjaston kautta katseltavaksi oman kirjastollisen ennakkoon tallennettuja tunteja, luentoja tai vaikka meditaatioita. Virtuaalikirjastoon tallennat materiaalin näppärästi FeelUP-järjestelmän Virtuaali-työkalun kautta.

alk. 39,90 EUR / kk

CashUP Lisäpalvelut

Nämä palvelut laajentavat CashUPin toimintaa, eivätkä sisälly kuukausimaksuun.

E-laskut ja Verkkolaskut

Yrityksille ja kuluttajille lähetettävät e-laskut ja verkkolaskut ovat tätä päivää. Kysy lisää palvelusta, ja kytketään palvelu käyttöösi.

alk. 0,50 EUR / kpl
Sähköpostilaskut

Voit lähettää CashUP-kassasta laskut asiakkaalle sähköpostiin PDF-tiedostona.

0,00 EUR / kpl
Maksupääte

Käytämme integroitavaa Poplapay:n maksupäätettä. Integroitavan maksupäätteen lisäksi on mahdollista käyttää esimerkiksi iZettleä tai Sumup-maksupäätettä maksujen vastaanottamisessa (summa ei siirry laitteeseen).

Huomaathan, kauppiassopimus ei sisälly kuukausimaksuun. Maksupäätteen toimituksesta peritään toimitusmaksu.

Poplapay-logo

alk. 24,90 EUR / kk
Kuittitulostin

Järjestelmään on kytkettävissä kuittitulostin kassan kuittien, ruokatilausten sekä esimerkiksi pääsylippujen tulostamiseen. Kuittitulostin vaatii verkkoyhteyden RJ-45-piuhalla. Yhteensopivia tulostimia on kahta eri kokoa.

KYSY LISÄÄ
Kirjausnäyttö

Valitaan kirjausnäytöksi laite, joka sopii tarpeisiisi parhaiten. Kirjausnäyttönä toimii esimerkiksi tietokone kosketusnäytöllä sekä NFC-lukijalla.

KYSY LISÄÄ
Sähkölukot

CashUP & FeelUP-järjestelmät on rakennettu toimimaan yhteensopivien sähkölukkojärjestelmien kanssa.

Rollock logo

KYSY LISÄÄ
Rollock Access -kuukausimaksu / lukko

Rollock-lukkojärjestelmää käytetään Rollock Access -rajapinnan kautta. Rajapinnan käytöstä peritään kuukausimaksu per lukko. Voit lukea lisää Rollock-lukoista tästä.

5,00 EUR / kk
BookUP Resurssi

Kun tarvitset käyttöösi varattavan resurssin palveluille, voit laajentaa olemassa olevaa palveluasi BookUP Resurssilla.

5,50 EUR / kk

Kotisivut ja verkkopalvelut

Show Up käyttää verkkosivujen julkaisujärjestelmänä Umbraco-nimistä avoimen lähdekoodin järjestelmää. Se mahdollistaa yksinkertaisen ylläpidon ja todella mukautuvat verkkosivut ja palvelut. Toteutamme kotisivut ja verkkopalvelut aina asiakkaan toiveiden mukaisesti alusta loppuun, avaimet käteen -periaatteella. Saat kauttamme domainit, suojaussertifikaatit sekä yhteistyökumppanin kautta sähköpostipalvelun. Kysy ihmeessä lisää!

Projektin alussa laskutetaan 30-50% tarjouksen summasta ja loppusumma laskutetaan kun palvelu on julkaistu. Julkaisun yhteydessä laskutamme myös ensimmäisen 3kk:n kuukausimaksut sekä lisäpalvelut, kuten domainit ja ssl-sertifikaatit. Ylläpitomaksut laskutetaan kolmen kuukauden välein jos muuta ei sovita, ja palvelu on irtisanottavissa kuukausi ennen laskutuskauden vaihtumista.

Kuukausimaksu

(sisältää kotisivutilan, ylläpitojärjestelmän sekä pakolliset tietoturvapäivitykset)

alk. 19,90 EUR / kk
Vuosimaksu domainille (fi-pääte)
35,00 EUR / vuosi
Vuosimaksu domainille (net, com, org -pääte)
30,00 EUR / vuosi
SSL-sertifikaatti
24,90 EUR / vuosi
Kotisivut

Peruskotisivut sisältää sivustorakenteen, ulkoasun sekä sähköisen ohjevideon kotisivujen ylläpitämiseen. Pyydä tarjous erikseen jos haluat yhteydenottolomakkeen, varausjärjestelmän, verkkokaupan tai joitain muita ominaisuuksia nettisivuillesi.

alk. 1199,00 EUR

Muut palvelut & tuotteet

Ohjelmointityöt / Konsultointi / Palaverit / Kustomointi tai lisäominaisuudet **

Laskutamme käyttämämme tunnit toteutuneiden mukaisesti, mukaanlukien kokoukset ja palaverit, jos ei toisin sovita. Minimilaskutus 30 minuuttia. +++

85,00 EUR / h
Kotisivujen ylläpito, mainosnäyttöjen sisällön päivitys (min. 30minuuttia)

Pika- ja viikonloppulisä +50%.

65,00 EUR / h
Koulutus ja käyttöopastus (min. 30minuuttia)

Jos koulutus tai käyttöopastus tehdään asiakkaan tiloissa, perimme matkakulut kilometrien mukaan sekä kuluneen matka-ajan mukaan.

65,00 EUR / h
Show Up Digital Signage-kuukausilisenssi

Infonäytön kuukausilisenssi. Sovelluksemme on saatavilla Windowsille sekä Android-pohjaisille infonäytöille. Kysy lisää.

19,90 EUR / kk / lisenssi
Show Up Kokoustilanäyttö-kuukausilisenssi
14,90 EUR / kk / lisenssi
Tukipalvelut

Arkisin 8-16 alle 15 minuutin tukityöt kuuluvat kk-maksuusi, muutoin laskutamme 30 minuutin minimilaskutuksella muista kuin järjestelmän virheistä johtuvista tukitöistä.

50 EUR / h