Hinnasto

Näet alla tämän hetkisen hinnaston 1.9. alka. Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa ja ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hinnaston muutoksiin.

CashUP

Kosketusnäytölle suunniteltu kassajärjestelmä, joka mahdollistaa peruskassan käytön. Kassaan on integroitavissa jatkossa kaikki by ShowUP -tuotteet. Lue lisää CashUPista.

Peruskassa 19,90 EUR / kk
+ Avausmaksu 149,00 EUR
+ Kuittitulostin KYSY LISÄÄ
+ Maksupääte KYSY LISÄÄ

FeelUP

Tanssistudiolle ja pienille ryhmäliikuntakeskuksille suunniteltu asiakaskortti- ja tuntijärjestelmä, joka mahdollistaa asiakkuuksien ylläpidon, kortti- ja tuntihallinnan sekä niiden seuraamisen. Voit kytkeä käyttöön myös sähkölukot yhteistyökumppanilta. Lue lisää FeelUPista.

Asiakaskortti- ja kirjausjärjestelmä alk. 29,90 EUR / kk
+ Kirjausnäyttö KYSY LISÄÄ
+ Sähkölukot KYSY LISÄÄ

BookUP

BookUP -varausjärjestelmä mahdollistaa erilaisten palveluiden varaamisen joko omilta nettisivuilta, tai varauspalvelusta, jonka saat käyttöösi lisäveloituksetta. BookUP sisältää myös asiakasrekisterin, ja se on integroitavissa sekä FeelUP -asiakaskortistoon, CashUP -kassaan että infonäyttöihin. Lue lisää BookUPista.

BookUP -varausjärjestelmä (sisältää yhden resurssin), jos otat BookUP -järjestelmän käyttöön CashUP tai FeelUP -palvelun yhteyteen, maksat vain resurssien hinnat. 19,90 EUR / kk
+ Lisäresurssi 4,90 EUR / kk

Showtime

Showtime on yksinkertainen aikataulu- ja varausjärjestelmä elokuvateattereille. Lue lisää Showtimesta.

Showtime -kuukausimaksu 9,90 EUR / kk

Kotisivut ja verkkopalvelut

Show Up käyttää verkkosivujen julkaisujärjestelmänä Umbraco-nimistä avoimen lähdekoodin järjestelmää. Se mahdollistaa yksinkertaisen ylläpidon ja todella mukautuvat verkkosivut ja palvelut. Toteutamme kotisivut ja verkkopalvelut aina asiakkaan toiveiden mukaisesti alusta loppuun, avaimet käteen -periaatteella. Saat kauttamme domainit, suojaussertifikaatit sekä yhteistyökumppanin kautta sähköpostipalvelun. Kysy ihmeessä lisää!

Projektin alussa laskutetaan 30-50% tarjouksen summasta ja loppusumma laskutetaan kun palvelu on julkaistu. Julkaisun yhteydessä laskutamme myös ensimmäisen 3kk:n kuukausimaksut sekä lisäpalvelut, kuten domainit ja ssl-sertifikaatit. Ylläpitomaksut laskutetaan kolmen kuukauden välein jos muuta ei sovita, ja palvelu on irtisanottavissa kuukausi ennen laskutuskauden vaihtumista.

Kuukausimaksu (sisältää kotisivutilan, ylläpitojärjestelmän sekä pakolliset tietoturvapäivitykset) alk. 14,90 EUR / kk
Vuosimaksu domainille (fi-pääte) 35 EUR / vuosi
Vuosimaksu domainille (net, com, org -pääte) 30 EUR / vuosi
SSL-sertifikaatti 15 EUR / vuosi
Peruskotisivut alk. 799 EUR
- peruskotisivut sisältää sivustorakenteen, ulkoasun sekä sähköisen ohjevideon kotisivujen ylläpitämiseen  
+ pyydä tarjous erikseen jos haluat yhteydenottolomakkeen, varausjärjestelmän, verkkokaupan tai joitain muita ominaisuuksia nettisivuillesi  

Muut palvelut

Ohjelmointityöt / Konsultointi / Kustomointi tai lisäominaisuudet ** 85,00 EUR / h
Kotisivujen ylläpito, mainosnäyttöjen sisällön päivitys (min. 30minuuttia) 65,00 EUR / h

Koulutus? Pyydä tarjous koulutuksesta. Koulutus voidaan järjestää paikan päällä, verkossa tai yhteiskoulutuksena useamman asiakkaan kanssa.