Yhteystiedot

Asiakaspalvelu vastaa vain sähköpostitse 5.9. - 15.9., ja vastaamisessa saattaa ilmetä viivettä. Pyrimme vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin arkisin 24 tunnin sisällä. Pahoittelemme mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa.

Pahoittelut! Asiakaspalvelurobottimme liipasinsormi oli vähän turhan herkällä, ja osalle asiakkaista on tullut kampanjan vanhenemisviestit lokakuusta 2018 asti!

Showroomit

Show Up Toimisto
Sisäpiha
Helsingintie 7
24100 SALO
Auringonsalo
Turuntie 22
24100 SALO

 

Asiakaspalvelu ja tuki

Ennen kun otat yhteyttä asiakaspalveluun tai tukeen, tarkista seuraavat asiat:

  • Ruutu, jossa ongelma esiintyy, on verkossa
    • Jos ei ole, tarkista verkkoyhteytesi ja käynnistä laite uudelleen
  • Kampanjat on ajastettu oikeisiin ruutuihin ja ne on aktiivisia
  • Sinulla on pääsy ylläpitojärjestelmään

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin 8 - 16

Sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu (a) showup.fi. Tai puhelimitse 044 500 2083. Pyrimme vastaamaan kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä, mutta viimeistään kahdessa arkipäivässä.

Ohjeet

Löydät ohjeistuksen sähköisessä muodossa Tuki ja ohjeet -sivultamme. Tulet löytämään jatkossa sieltä käyttöön liittyviä videoita sekä artikkeleita ohjelmiston päivityksestä! Muistahan liittyä myös postituslistallemme, jolloin saat ensimmäisenä tiedot uusista ominaisuuksistamme!

Myynti ja tilaukset

Ole ensisijaisesti yhteydessä omaan myyjääsi. Jos haluat että sinuun ollaan yhteydessä, voit lähettää sähköpostia myynnin osoitteeseen myynti (a) showup.fi, tai tavoitella puhelimitse 044 500 2083. Pyrimme vastaamaan sähköpostiviesteihin 24 tunnin sisällä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluessa!

Haluatko tarjouksen? Sovitaan tapaaminen, ja kartoitetaan minkälainen palvelu sopii juuri sinun käyttötarkoitukseen!