Ylläpito

Show Up Taustatyökalu

Show Upin sisällönhallinta käyttää Windows -laitteissa omaa taustatyökalua, jonka tehtävänä on pitää huoli että ruudulla näkyy oikeaa dataa. Osa työkalun tehtävistä liittyy myös sisällön ajastamiseen ja sen näyttämiseen offline-tilassa.

Tällä hetkellä taustatyökalu käynnistää automaattisesti Chrome -selaimen, ja käyttää sitä sisällön näyttämiseen. Jos Chrome jostain syystä ei vastaa, suljetaan se, ja käynnistetään uusi istunto automaattisesti.

Taustatyökalu myös kuuntelee Hallinnasta lähetettäviä työpyyntöjä, jonka perusteella se osaa esimerkiksi käynnistyä uudestaan.

Taustatyökalun sulkeminen

Voit sulkea taustatyökalun poistumalla täydestä ruudusta (F11 -painikkeella), ja sulkemalla Chromen sekä taustatyökalun. Huomaathan, että uusi selainistunto avautuu automaattisesti kun taustatyökalu huomaa sen puuttuvan, joten tässä vaiheessa kannattaa olla vikkelä.

Tausta-ajot ja päivitykset

Show Upin sovellus ajaa yön aikana levyn siivoamiseen tarkoitettuja tausta-ajoja, joten yön aikana saattaa ilmetä pientä hitautta muissa toiminnoissa. Taustatyökalu päivittyy automaattisesti aina kun uusi versio siitä on olemassa.

Windowsin ylläpito

Show Upin asiakaspalvelulla on pääsy kaikkiin verkossa oleviin Show Upin ruutuihin, joissa on asennettuna Windows -versio taustajärjestelmästä. Jos itse Windowsin kanssa tulee ongelmia, voit rohkeasti ottaa yhteyttä Asiakaspalveluumme. Hoidamme mahdollisimman nopeasti päivitykset tai muut tarvittavat toimet, jotta ruutu pääsee taas esittämään sisältöään normaalisti.