Virtuaalitunnit

Koronan myötä virtuaalitunnit ovat aikaisempaa tärkeämpi osa liikunta-alan arkea. FeelUP tarjoaa yksinkertaisen tuen virtuaalitunneille muutamallakin eri tavalla. Voit ylläpitää tallennettuja tunteja suoraan FeelUPin virtuaalitunnit -työkalussa, sekä ajastaa virtuaali-livet tai -tallenteet kalenterista.

Emme poissulje muiden palveluiden käyttöä, joten voit määrittää ulkoisen linkin virtuaalitunnille, jolloin voit käyttää haluamaasi ohjelmistoa tuntien ohjaamiseen tai vaihtoehtoisesti ajastaa tallennetun tunnin verkkoliveksi helpolla.

Virtuaalikirjasto

Voit tarjota asiakkaillesi tallentamiasi virtuaalitunteja, kursseja, luentoja tai vaikka meditaatioita suoraan BookUP.Appin virtuaalikirjaston avulla. Virtuaalikirjaston videot ovat vuokrattavissa yksittäin, kuukausimaksulla tai vaikka osana jäsenyyttäsi.

Lue lisää »

Voit seurata kirjastossa olevien videoiden katselumääriä suoraan FeelUPin Virtuaali-työkalusta.

Apua kuvaamiseen

Vaikka Show Up on ohjelmistotalo, saat meiltä myös neuvoa ja vinkkejä virtuaalituntien kuvaamiseen, lähettämiseen sekä tallentamiseen. Jos sinulla on haasteita valita haluamasi laitteisto, autamme tarvittaessa siinäkin!