by ShowUp

Show Up kehittää omia sovelluksiaan. Nämä tuotteet integroituvat toisiinsa saumattomasti. Jos eivät vielä, niin vähän myöhemmin.

CashUP

"Peruskassa" oli haaveenamme, kun aloitimme CashUP -projektin. Nyt on kuitenkin asiakkaiden toiveiden mukaan kehitetty pitkälle peruskassaa parempi ratkaisu. Ja mikä maukkainta, se on jopa erittäin edullinen!


BookUP

Yksinkertainen varausjärjestelmä, jonka avulla voit varata palveluita ja tiloja. BookUP integroituu nätisti kassaan, mutta se toimii myös itsenäisenä palveluna. Saat asiakkaan varausjärjestelmän upotettua omille nettisivuillesi.


FeelUP

Ryhmäliikuntakeskuksen paras työkalu. Ryhmäliikuntavaraukset, kassa, kulunvalvonta, jäsenyydet. Kaikki vaan toimii. Niin, ja näyttää kivalta. Yhteistyössä Rollockin kanssa, myös kylmät salit on mahdollista toteuttaa.


Showtime

Elokuvateatterin tai teatterin työkaluksi tarkoitettu Showtime mahdollistaa näytösten ylläpidon, ilmoittautumisen ja lippujen myynnin.


GiftUP

Sähköinen lahjakortti vapauttaa omia resursseja lahjakorttien seuraamisesta. Tämä on integroitavissa nettisivuille sekä kassaan.

Kauppapaikka

Kauppapaikka mahdollistaa palveluiden myynnin keskitetysti. Ja kaikki integroituu tietysti kassaan.