FeelUp

FeelUP on Show Up Oy:n kehittämä asiakaskortti- ja varausjärjestelmä pienelle ryhmäliikuntakeskukselle, studiolle, personal trainerille tai fysioterapeutille. Ryhmävaraukset, workshoppien sekä kurssien ilmoittautumiset on helppo ottaa vastaan asiakkaalle muokatun varausjärjestelmän kautta.

Pidä kirjaa asiakkaista, heidän ostamistaan kerta- tai aikakorteista FeelUP -järjestelmän sisäänrakennetun kassan avulla.

Varaukset verkkosivuille

FeelUP integroituu myös tarvittaessa verkkosivuille, jolloin asiakkaat rekisteröityvät käyttäjiksi verkkopalveluun. Sivuille saadaan näkyviin asiakkaan jäsenyydet, sopimukset sekä tilaukset. Näiden lisäksi tilausten ja laskujen sekä uusien jäsenyyksien ostaminen on mahdollista verkkokaupan kautta.

Varausjärjestelmä on saatavilla nettisivuille, jolloin samoilla tunnuksilla voidaan myös ilmoittautua tunneille, workshoppeihin sekä tapahtumiin. Näiden lisäksi myös palveluiden, kuten personal training, fysioterapiat ja hieronta, varaaminen onnistuu. Palveluvaraukset voidaan tehdä myös BookUP.app -palvelun kautta.

Jäsenyydet ja sopimukset

CashUP -kassajärjestelmä mahdollistaa myös jäsenyyksien ja sopimuksien ylläpidon. Sopimukset on sähköisesti allekirjoitettavissa (heikko tunnistautuminen), ja jatkuvat sopimukset laskutuksineen (sähköpostitse ja verkkosivujen kautta) on mahdollisia.

Kehitetään asiakkaille ja asiakkaiden kanssa

Kuten kaikkia Show Upin järjestelmiä, myös FeelUPpia kehitetään asiakkaille ja heidän avullaan. Jos joku ominaisuus puuttuu, tai toimii epäloogisesti, korjataan se järkevämmäksi yhdessä!

Ryhmävaraukset

Käytä ryhmävarauksia tuntien, workshoppien sekä kurssien ilmoittautumiseen.

Ilmoittautumisnäyttö

Voit ottaa käyttöösi ilmoittautumisnäytön, jolloin asiakkaat voivat itse kuitata itsensä sisään. Mahdollisuus tulostaa käyntitosite.

Asiakas- / jäsenkortit

Asiakkaalle rekisteröidään NFC-tägi, joka toimii kulkuavaimena kirjauspäätteellä ja tarvittaessa sähkölukkojen kanssa*.

Asiakkaiden tiedottaminen

Ilmoittautuneille asiakkaille tiedotetaan automaattisesti tuntien peruuntumisesta ja voit tiedottaa muutoksista yhdestä paikasta.

Edullinen kuukausimaksu

Järjestelmän kuukausimaksu on edullinen, alkaen 29,90e / kk (alv0%) / toimipaikka. Voit laajentaa FeelUP -järjestelmää lisämaksullisilla palveluilla.

*Sähkölukot

Järjestelmään on integroitavissa Rollock-sähkölukot.