FeelUP

FeelUP on ryhmäliikuntakeskuksen tai personal trainerin paras kaveri. Asiakkuuksien ylläpito, tuntien, workshopien sekä kurssien hallinta ja nyt myös laskuttaminen onnistuu yhden työkalun avulla. Kaikki lähtee kalenterista sekä asiakkaiden korteista, joiden avulla asiakkaat ovat kuitattavissa tapahtumiin.

Ilmoittautumisjärjestelmä on integroitavissa nettisivuille ja tapahtumiin kirjautuminen on mahdollista tehdä paikan päällä kirjauspäätteellä tai suoraan kalenterista.

Historiaa ja kehittämistä

Kuten kaikki ShowUpin tuotteet, on FeelUP kehitetty ensisijaisesti omaan tarpeeseen. Show Up Oy:n yrittäjällä on pitkä ura ryhmäliikunnan ja kuntosalimaailman puolella, ja FeelUPin kehitys on lähtenyt omista vaatimuksista asiakkaiden korttien sekä tuntien ylläpitoon ja ilmoittautumiseen.

FeelUPin kehittäminen on aloitettu ihan alkujaan jo 2010, ja CashUP -järjestelmän valmistumisen myötä järjestelmä on tehty alusta lähtien uudestaan.

Kehitämme kaikkia sovelluksiamme asiakkaiden kanssa ja asiakkaille, joten myös FeelUP on saanut vaikutteita asiakkailta.

Ryhmävaraukset

FeelUPin kalenteriin voit lisätä ryhmäliikuntatunnit, kurssit sekä workshopit. Näiden lisäksi voit lisätä myös kylmän salin kirjaukset, jolloin voit seurata niiden käyttöasteita. Ilmoittautumiset tunneille, kursseille sekä workshoppeihin on mahdollista tehdä BookUP.app -sovelluksella tai integroimalla palvelun omille kotisivuillesi.

Kirjausnäyttö

Kirjausnäytön avulla asiakkaasi voivat kirjata itsensä sisään NFC-tägeillä tai lukemalla puhelimen ruudulta henkilökohtaisen koodinsa kirjausnäytön lukijaan. Halutessasi saat kuitit kirjauksista. Asiakkaan kirjaaminen on tietysti mahdollista myös suoraan kalenterista, tunnin tiedoista.

Virtuaalitunnit

Virtuaalitunneille ilmoittautuminen on myös tehty mahdolliseksi, ja ilmoittautuneille lähetetään automaattisesti ennen tunnin alkua. Myös ajastetut virtuaalitunnit ovat mahdollisia yhteensopivien verkkosivujen kanssa.

Asiakasrekisteri, jäsenyydet ja sopimukset

Asiakasrekisteri mahdollistaa jäsenyydet ja sopimukset sähköisesti. Sopimuksien allekirjoitus nettisivuilla helpottaa asiakkuuksien aloittamista huomattavasti. 

FeelUP antaa mahdollisuuden lisätä erilaisia korttityyppejä jatkuvista, kellonajoilla rajoitetuista korteista saldokortteihin. Eri tuntityypeille voit antaa oikeudet erilaisilla korteilla, joten mahdollisuudet ovat rajattomat. Korttien tiedot siirtyvät automaattisesti yhteensopiviin sähkölukkoihin, jolloin kuntosalille kirjaaminen onnistuu myös kun vastaanotto on suljettuna.

Jatkuvat sopimukset

Sopimukset voidaan maksaa osissa, tai ne voivat olla jatkuvia, jolloin laskutuskin hoituu automaattisesti järjestelmän kautta (edellyttää CashUP-kassan käyttöä). Verkkolaskutus kuluttajille sekä yrityksille lähetettävissä yhteistyökumppanimme Maventan kautta. Maventa integroituu suoraan laskutusjärjestelmään, ja asiakas voi näppärästi tilata verkkolaskut omasta verkkopankistaan.

Jätä yhteystietosi

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.