CashUP v2.4.27 - Joskus asiakkaat ovat enemmän kuin asiakkaita

14.10.2023

Tänään asennettu päivitys tuo järjestelmään muutaman käytettävyysparannuksen. Ensimmäinen niistä on hiukan kevennetty kalentereiden tausta. Tämän tulisi auttaa myös Android + Chrome -laitteiden kalenterinäkymän ongelmien kanssa.

Kanta-asiakkuus

Joskus asiakkaat ovat enemmän kuin asiakkaita: he ovat kanta-asiakkaita. 

Kanta-asiakastyökalujen avulla voit luoda erilaisia kanta-asiakastasoja, joiden perusteella asiakkaalle kertyy hänen ostojensa perusteella pisteitä. Pisteitä voi kerryttää joko myyntisumman ja kertoimen perusteella tai tuotekohtaisesti määritettävän pistemäärän mukaisesti.

Pisteajot suoritetaan kerran kuukaudessa. Tällöin asiakkaan pisteet lasketaan edelliseltä kuukaudelta ja muutetaan tarvittaessa asiakkaan tilille käytettäväksi rahaksi, lahjakortiksi tai haluamallasi tavalla pisteiden perusteella saaduksi tuotteeksi tms.

Kun asiakas tunnistetaan kassalla tilausta tehtäessä, ja kanta-asiakkuus on kytketty päälle, näet sen asiakkaan nimen alla. Asiakkaan tiedoissa näet myös kanta-asiakkuuteen liittyvät lisätiedot.

Vielä tämän vuoden aikana kanta-asiakkuuden tilitapahtumat tullaan listaamaan asiakkaan tietoihin, jolloin myös tilitapahtumien lisääminen on mahdollista.

Kanta-asiakkuustaso listataan myös automaattisesti tuoteryhmänä, jolloin pystyt tarjoamaan kanta-asiakkaille kaikkia eri asiakasryhmiin kuuluvia etuja, kuten kiinteitä hinta-alennuksia tuotteisiin tai tiettyjen tuotteiden myynnin mahdollistamista.

Voit lukea lisää kanta-asiakkuudesta täältä.

kanta-asiakkuus cashup