CashUP v2.3.10 - Vierivä kivi ei sammaloidu

04.08.2023

CashUPiin on tullut muutama tulikuuma uusi ominaisuus.

Sähköpostien vastausosoite

Tällä hetkellä testausvaiheessa löytyy sähköpostien vastausosoite. Se toimii kaikissa peruskassan ominaisuuksissa eli lähinnä laskujen, huomautusten ja kuittien lähettämisessä järjestelmän kautta. Sen käyttö laajenee tässä pikku hiljaa FeelUPin ominaisuuksiin sekä BookUPin ominaisuuksiin.

Vastausosoitteella asiakas voi painaa suoraan "Vastaa" tai "Reply" -painiketta sähköpostissaan, ja vastaus maagisesti saapuukin määrittämääsi sähköpostiosoitteeseen. Löydät tämän Asetukset - Järjestelmäasetukset - Yleisasetukset -välilehdeltä Labs&Beta -ominaisuuksien alta.

Koska ominaisuus on vasta Beta-vaiheessa, sen käyttäminen tietysti omalla riskillä.

Tarroja tuotteisiin sekä varastosaldot

Tuotteen tarrat on mahdollista tulostaa nyt suoraan tuoterekisteristä niille tuotteille, joille on määritelty viivakoodi, nimi sekä hinta. Kuten tähänkin asti, yhteensopivat DYMO -laitteet ovat LabelWriter 450 sekä LabelWriter 550.

Tällä hetkellä tuotetarroja on kahta eri kokoa: Yleistarra 57x32mm sekä Iso yleistarra 89x36mm, olethan yhteydessä, jos tarvitset muun kokoisia tarroja.

Varaston tilanteen pystyy ottamaan käyttöön tällä hetkellä tuoterekisteriin. Lisää varastosaldoon liittyviä ominaisuuksia on tulossa loppuvuodesta, jolloin varastosaldon perusteella voidaan myös estää myynti verkkokaupassa sekä tuoda ilmoituksia vähäisistä saldoista myös suoraan kassaan.

Varasto on lisäpalvelu.

 

varasto tuotteet tuotetarra tarra