CashUP v3.2.5 - FleaUP -raportit yms

25.05.2024

Back in business! Loma teki todella hyvää, ja pääasiassa sainkin viettää sen ihan rauhassa. Ennätyksellisen vähän jouduin kaivelemaan tietokonetta.

FleaUP -raportteihin tulee muutoksia

Nyt jo ensimmäisenä raportti, joka on saanut rakkautta, on nimetty uudelleen Paikkavaraukset ja maksamattomat tilitykset -raportiksi. Itse raportti on saanut uusia sarakkeita, ja toivottavasti niiden mukaan raportti kattaa nyt aikaisempaa paremmin asiat, joita sillä halutaan tuoda esiin.

Löydät raportilta siis

  • Varaukseen liittyvien maksamattomien lisäpalveluiden ja -tuotteiden summan
  • Tilittämättömien tuotteiden määrän, myyntihinnan, provision sekä asiakkaalle tilitettävän summan
  • Näiden erotuksen

Tämä raportti tulee olemaan myös ensimmäinen, joka ajastettuna ottaa päivittäisen tilanteen talteen. Toistaiseksi et pääse näihin päivittäisiin tilanteisiin käsiksi muutoin, kuin sähköpostiraportin avulla, mutta tuon jossain vaiheessa raportin haun arkistosta näkyviin tänne.

Raportti ajetaan joka päivä klo 23 jälkeen, ihan tarkkaan kellonaikaa en voi sanoa, sillä raportit ajetaan kaikille tileille peräkkäin.

Löydät nyt FleaUP -asetuksista kohdan Sähköposti, johon päivittäiset raportit lähetetään. Tähän sähköpostiin lähetetään päivittäin ajastettuna Paikkavaraukset ja maksamattomat tilitykset -raportti, sekä jatkossa tulet saamaan myös muita päivittäisiä raportteja.

Päivittäisiä raportteja CashUPiin

Jos haluat tiettyjä raportteja päivittäin ulos CashUPista esimerkiksi sähköpostiisi, kerro toiveistasi meille, niin luodaan sinulle sopivia.

raportit