CashUP v3.1.13 - FeelUP -kalenterin parannukset ja kaksivaiheinen tunnistautuminen

04.05.2024

FeelUP

FeelUP -järjestelmän kalenteriin on tullut muutamia päivityksiä. Kalenterin näkhymää pystyy rajaamaan jatkossa tapahtumien paikkojen perusteella. Voit siis selata kalenteria vain tietyn paikan perusteella.

Toinen lisäominaisuus liittyy tapahtuman lisäämiseen, nyt voit tehdä sen suoraan kalenterista raahaamalla.

Kaksivaiheinen tunnistautuminen

Tämäkin ominaisuus liittyy vahvasti FeelUP -järjestelmän ominaisuuksiin, nimittäin asiakkaiden treeni- tai "terveysdatan" syöttäminen järjestelmään on tulossa. Terveysdata kryptataan, ja sen lisäämiseen, katsomiseen tai päivittämiseen tarvitaan aina vahvempi tunnistautuminen.

Vahvempaan tunnistautumiseen otetaan käyttöön siis Google Authenticator, jolla käyttäjä nostaa tasonsa vahvemmaksi tunnistautumiseksi aina järjestelmän sitä pyytäessä. Vahva tunnistautuminen linkittyy aina kyseiseen kirjautuneeseen käyttäjään, ja on voimassa kerrallaan maksimissaan tunnin.

Pystyt tarkistamaan oman tunnistautumistason oikean yläkulman käyttäjätiedoista.

Kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöönoton voit tehdä myös tuolta käyttäjätiedoista klikkaamalla sitä ja siirtymällä 2 vaiheinen tunnistautuminen -välilehdelle. Huomaathan, että sinun tulee asentaa Google Authenticator puhelimeesi ennen käyttöönottoa, sillä voit tehdä sen vain kertaalleen.

feelup tunnistautuminen