CashUP v2.5.1 - Siirrytään seuraavaan vaiheeseen

30.11.2023

Halusin nostaa CashUPin seuraavaan versiovaiheeseen, nimittäin 2.5.x. Jokainen uusi versio on aina enemmän tai vähemmän töitä järjestelmän eteen.

Tässä versiossa on muutama kosmeettinen päivitys, mutta sen lisäksi pinnan alla on sattunut ja tapahtunut aika paljon kaikennäköistä. Uusimpana asiana Asetukset -näkymän alla löytyy kohta Asiakkuus. Tämän näkymän kautta pystyt tulostamaan laskuja sekä tarkistamaan aktiiviset sopimukset.

Visuaalisesti päivitys tulee näkymään selaimen kuvakkeena, ja jos olet asentanut webbisovelluksen koneellesi, tulee CashUP -kuvake näkymään jatkossa kuvakkeena riippumatta siitä, mikä sovellusversio sinulla on käytössäsi.

Muutoksia

30.11.2023 on merkityksellinen päivä myös muutenkin, siirryn huomenna tekemään 100% työpäivää "päivätöihin". Se tulee tarkoittamaan CashUP -järjestelmän päivitysrytmiin muutoksia. Myöskin asiakaspalveluun. Sillä en välttämättä ole jatkossa aina tavoiteltavissa.

Entistäkin merkityksellisempää on siis, että tukiasiat tulee sähköpostitse. Asiakaspalvelu vastaa arkisin sähköpostiin 24 tunnin vasteajalla.

Kuten jo aikaisemmin olen ilmoittanut, tämä muutos on tässä kohtaa pakollinen toteuttaa, jotta pystyn jatkossa tarjoamaan palveluita edes nykyisellään. Jatkuvat palveluntarjoajien hinnannostot ajavat vahvasti nurkkaan, ja koen oman taloudellisen pärjäämisen tällä hetkellä tärkeämpänä.

cashup