Tuoterekisteri

Tuoterekisterin avulla ylläpidät kassassa myytäviä tuotteitasi. Erilaiset tuotetyypit mahdollistavat erilaisia asioita. Perustuotteiden myyntiin et tarvitse sen kummallisempaa, mutta esimerkiksi FeelUP -asiakkuus sisältää paljon erilaisia lisäominaisuuksia, joilla voit muokata jäsenyyttä.

Tuoteryhmät

Tuoteryhmien avulla on mahdollista ryhmittää tuotteita. Tuoteryhmälle voit määrittää nimen, värin ja kuvakkeen. Voit myös määrittää sille yrityksen, jos haluat esimerkiksi raporteissa lajitella myynnit eri y-tunnuksen tai toimipisteiden alle.

Tuoteryhmät näkyvät oletuksena kassassa ryhmittelynä, mutta voit ylikirjoittaa sen Kassa-asettelun avulla. Tuoteryhmä voidaan myös piilottaa kassan myyntinäkymästä, mutta myös tällöin tuotteet löytyvät haun avulla joko kassan etusivulta tai laskutusnäkymän tuoteriveiltä.

Tuotteet

Perustiedot

Tuotteen perustietoihin kuuluu nimi, koodi, viivakoodi, tyyppi, tuoteryhmä, järjestys sekä annoskoko. Hinta, alv% sekä ostohinta voidaan myös määritellä. Koodin avulla voit määrittää esimerkiksi laskuilla näkyvän tuotekoodin. Koodin perusteella tuote voidaan myös hakea. Viivakoodi voi olla esimerkiksi EAN-koodi, tai joku muu tuotteen yksilöivä koodi.

Halutessasi voit määrittää tuotteiden järjestyksen, yksikön ja annoskoon.

Jos tuote ei ole missään ryhmässä, se ei oletuksena näy kassan etusivulla. Voit tässä tilanteessa halutessasi nostaa tuotteen näkymään kassan etusivulla ns. suosikkituotteena valitsemalla Näytä kassan etusivulla. Voit käyttää tätä myös tuotteella, joka on ryhmässä.

Kun haluat sallia tuotteen myynnin liikunta- ja kulttuurisetelillä, tulee se valita tuotekohtaisesti. Ilman "Maksettavissa liikunta- ja kulttuurisetelin kanssa" -täppää, et voi vastaanottaa tuotteelle maksua näillä.

Tuoterekisteri ja perustuote

Lisätiedot & ulkoasu

Voit muokata tuotteen ulkoasua kassassa sekä verkkokaupassa tämän välilehden asioilla. Kuvake, väri sekä kuva muokkaa suoraan tuotelistaa kassassa. Sen lisäksi verkkokauppaan ja BookUP.Appin palvelulistaukseen vaikuttavat Lyhyt kuvaus ja kuvaus. Ohje mahdollistaa esimerkiksi valmistusohjeen näyttämisen kassaa käyttävälle henkilölle.

Erikoishinnat

Jos haluat määrittää erikoishintoja, kuten kampanjoita tai muita alennuksia, voit tehdä sen Erikoishinnat -välilehdeltä.

Alituotteet

Alituotteet mahdollistavat saman kaltaisten tuotteiden tai Combo-tuotetyypillä tuotteeseen kuuluvien tuotteiden linkittämistä.

Verkkokauppa

Verkkokaupan lisätiedot löytyvät omalta välilehdeltään. Verkkokauppa-työkalu on kehityksen alla, joten sinne on tulossa reilusti lisää ominaisuuksia lähitulevaisuudessa.