Kirjauspääte

Kirjauspäätteen asennusohje on tehty käyttämiemme ProDVX Android-laitteiden tueksi. Jos käytät jotain muuta NFC-yhteensopivaa tablettia, varmista laitteen toimivuus asiakaspalvelustamme. Asennuspaketti on Android-asennusohjelma (.apk).

Lataa asennuspaketti tästä.

 • Uusin päivitys on ladattavissa 3.11.2021 klo 17.15 alkaen.
 • Varmista ensin, että tabletti on WLAN-verkossa ja nettiyhteys toimii. Sovelluksen käyttö vaatii vakaan verkkoyhteyden.
 • Lataa asennuspaketti ja siirrä se USB-tikulle

Sovelluksen asentaminen

Kun olet ladannut sovelluksen, voit asentaa sen USB-tikun avulla laitteeseen.

 • Liitä USB-tikku laitteen porttiin
 • Valitse Files - siirry valikon kautta Usb-levylle (alimmainen vaihtoehto)
 • Suorita tiedosto ja asenna kirjauspäätesovellus
  • Kun järjestelmä kysyy lupaa asentaa verkosta ladattu sovellus, anna lupa
 • Käynnistä kirjauspäätesovellus ja aseta lisenssiavain. Huomaathan, että lisenssiavain pitää kirjoittaa täysin oikein. Jos avaimen kirjoittaminen epäonnistuu, poista sovellus ja asenna se uudelleen. Pyydä oma lisenssiavaimesi asiakaspalvelustamme.
  • Lisenssiavaimen virheen takia voi riittää myös sovelluksen uudelleenkäynnistäminen. Jos lisenssiavain ei jostain syystä ole siirtynyt oikein laitteeseen, se voi vaatia sen uudelleensyöttämistä.
 • Kun lisenssiavain on päivittynyt laitteeseen, näet kellonajan ja ohjeen lukea tägi

Sovelluksen päivittäminen /poisto

Jotta voit päivittää sovelluksen, suosittelemme vanhan version poistoa ennen uuden asentamista.

Voit poistaa sovelluksen laitteelta pitämällä sormella pitkään kuvakkeen päällä - Valitse App Info - Uninstall. Poistaminen hävittää myös lisenssikoodin, joten tarvitset sen sovelluksen uudelleenasentamisen yhteydessä.

Voit nyt suorittaa asennuksen kuten edellä on mainittu.

Uudelleenkäynnistämisen ajastaminen

Voit asettaa laitteen käynnistymään uudestaan automaattisesti haluamaasi aikaan. Valitse sovellusvalikosta Settings - System - Digital Signage Options - Schedule.

Kun uudelleenkäynnistämisen ajastaa, sovellus nollautuu käynnistyttäessä.

Tägin lukeminen

Löydät NFC-tägilukijan päätelaitteen oikeasta yläkulmasta. Laitteen taakse, vasempaan alareunaan tulee virtapiuha. Tiedät tästä että laite on oikein päin.

Toimituksen mukana tulee tarra, jonka voit liimata lukijan kohdalle. Tägin lukeminen tuo esiin tapahtumat, joille asiakas voi kirjautua sekä asiakkaan tilin, josta näkee korttien voimassaoloajat.

Voit halutessasi pyytää asiakaspalvelustamme muuttamaan sitä, kumpi näkymä (ilmoittautuminen / tili) on näkyvissä oletuksena sekä halutessasi voimme asettaa haluamasi värin järjestelmän taustalle.

 • Väriä valittaessa huomaathan, että teksti on aina valkoista, joten värin suositellaan olevan tumma

Ongelmatilanteet & asiakaspalvelu

Asennuksen tai sovelluksen käytön ongelmatilanteissa ole ensisijaisesti yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu (a) showup.fi. Palvelemme asiakaspalvelussa varmimmin arkisin 8 - 16.