BookUP -järjestelmän perusasetukset

BookUP -järjestelmän määrittäminen on hieman työläämpi operaatio, ainakin jos resursseja ja varattavia palveluita on paljon. Alla on lista ohjevideoista, joissa näet miten määritykset on tehtävissä.

Uuden resurssin määrittäminen

Siirry resurssien määrittämiseen Asetukset - BookUP - Resurssit.

Huomaathan, lisäämisvaiheessa määritellään vain pieni osa resurssin asetuksista. Voit määrittää lisätietoja tallentamisen jälkeen.

Resurssin asetukset ja työvuorotyökalu

Kun olet määritellyt resurssin, pääset muokkaamaan sitä joko BookUP -työkalun rattaan alta tai Asetukset - BookUP - Resurssit -näkymän alta.

ICS-kalenterilinkki

Jos haluat saada näkyviin esimerkiksi omaan google-kalenteriisi bookup-kalenterin Perustiedot - Muut palvelut -haitarin alta.

Huomaathan, että tämä linkki ei saa päästä ulkopuolisten käsiin.

Nettivaraus

Voit määrittää resurssin nettivaraustiedot. Varattavissa ja peruttavissa ennen -tiedot määrittävät sen, miten varauksia voidaan tehdä ja perua.

Varattavissa eteenpäin avaa kalenteria varausaikojen ja työvuorojen puitteissa.

Varausajat & Työvuorotyökalu

Nettivarauksen alla olevat varausajat ovat vakioaikoja, jolloin kalenteri on varattavissa niiden kellonaikojen mukaisesti poikkeuksetta.

Jos haluat määrittää tarkemmin työvuoroja, voit tehdä sen työvuorotyökalusta klikkaamalla BookUP -näkymän työvuorotyökalu -nappia.

Tuoterekisteri ja resurssin palvelut

Varattava palvelu on aina tyypiltään Palvelu. Sille tulee määrittää myös kesto, jotta järjestelmä tunnistaa sen oikeanlaisena palveluna.

Tuoteryhmät

Tuoteryhmät muodostavat myös nettivarausjärjestelmään ryhmittelyn, joten kannattaa miettiä ne varausjärjestelmää määrittäessä.

Resurssin palvelut

Voit määrittää resurssin tarjoamat palvelut siirtymällä resurssin asetuksiin ja valitsemalla Palvelut.

Huomaathan, voit määrittää myös alipalveluita tuoterekisterin alituotteet -ominaisuuden avulla. Lue lisää tästä tuoterekisterin ohjeista.

BookUP -järjestelmän lisäominaisuudet