Kassalipas

Kassalipas tarkoittaa fyysistä kassalipasta, johon voidaan määrittää esimerkiksi pohjakassa. Voit määrittää CashUP-tilillesi yhden tai useamman kassalippaan. Kassaa käyttävä laite rekisteröidään ensimmäisellä käyttökerralla johonkin olemassa olevista kassalippaista. Jos kassalippaita ei ole määritelty, toimii järjestelmä ilman lipasta.

Tulostusasetukset

Voit määrittää kassalippaalle tulostusasetukset, jotka ylikirjoittavat tilin oletustulostimen sekä käyttäjäkohtaisen tulostinvalinnan. Määrittämällä tulostimen Mac-osoitteen, otat käyttöön pilvitulostuksen ja halutessasi voit määrittää myös IP-osoitteen, jolloin käytetään ns. pikatulostusta. Huomaathan, että pikatulostus vaatii sertifikaatin asentamista tulostimen ja laitteen välille sekä suosittelemme tulostimelle kiinteän ip-osoitteen määrittämistä. Laitteiden tulee olla samassa verkossa, kun IP-osoitetta käytetään.

Yrityksen määrittäminen

CashUP tukee useamman yrityksen käyttöä yhden kassan alla, ja voit valita halutessasi yrityksen kassalippaalle. Tällöin kassalippaan kautta tehdyt myynnit provisioidaan valitulle yritykselle. Voit käyttää yritystä myös yksilöidäksesi kuitin logon, jolloin linkitetyn lippaan kautta tehtyihin tilauksiin tulee yrityksen mukainen kuitti.

Näkymä

Valtsemalla näkymän (Kassa-asettelu), voit ylikirjoittaa kassan normaalin tuoterekisterin näyttämisen kassassa.