FeelUP -tapahtumat

FeelUP-järjestelmässä tapahtumat ovat kaiken keskiössä. Asiakkaat kirjataan tapahtumiin, on ne sitten yksittäisiä tapahtumia tai kuntosalikäyntejä.

Uusi tapahtuma

Uuden tapahtuman lisääminen tehdään FeelUP -kalenterista klikkaamalla Uusi tapahtuma -painiketta. Ensimmäisessä välilehdessä tulee valita oikea tyyppi. Löydät lisätietoja tyypin valitsemisesta täältä.

Tämän jälkeen voit valita määrittämistäsi tuntityypeistä haluamasi. Tämä määrittää kyseisen tapahtuman tuntityypille esimerkiksi korttityyppien ja raporttien puolesta. Voit lukea tuntityyppien ylläpidosta täältä.

Perustiedoissa voit määrittää tapahtumalle nimen, paikan, ohjaajan, minimi- ja maksimikävijämäärät sekä ajankohdan ja halutessasi myös selitteen. Selite-kenttää voidaan näyttää esimerkiksi nettivarausjärjestelmässä. 

Voit määrittää tapahtuman nettivarauksen sekä näkyvyyden nettisivuilla ja lopuksi asettaa tapahtuman toistumaan. Tapahtuman toistumisessa huomaathan, että myös alku- ja loppuajankohdat toistetaan jokaisella toistokerralla. Voit kuitenkin muuttaa näitä yksi tapahtuma kerrallaan.

Ilmoittautuminen ja niiden ylläpito

Asiakkaan tunneille ilmoittautuminen ja kirjaaminen tapahtuu joko kalenterin "mininäkymästä" tai tapahtuman Ilmoittautuneet -välilehdeltä. Asiakas voidaan lisätä ilmoittautuneeksi mille tahansa tapahtumalle, mutta kuittaaminen osallistujaksi vaatii yhteensopivan kortin järjestelmään, yksittäisen tunnin myymisen tai merkkaamisen maksamatta.

Tarkista tuntityypin valitut korttityypit, jos asiakas ei voi kirjata itseään tunnille tai et voi tehdä sitä hänen puolestaan.

Kurssit & tapahtumat

Huomaathan, kurssin ilmoittautumiset näkyvät tapahtuman Ilmoittautuneet -välilehdellä sekä Kurssit-työkalun tiedoissa. Yksittäiselle tapahtumalle ei tarvitse ilmoittaa erikseen henkilöä, joka on kurssilla. Voit "nostaa" osallistujan tapahtumalle Ilmoittautuneet-välilehdeltä. Oletusarvoisesti kurssille ilmoittautuneet ovat ilmoittautuneena kaikille kurssin sisään merkatuille tapahtumille, vaikka heidän nimeään ei näy "mininäkymässä".