FeelUP -kortti tai tilaus

FeelUP -asiakaskorttijärjestelmässä kortit ja tilaukset ovat järjestelmän ytimessä. Voit tehdä kortteja erilaisilla ehdoilla; saldokorteiksi tai aikakorteiksi. Korteilla voi olla liuta erilaisia tyyppejä sekä muita ominaisuuksia. Tapahtumatyypeistä voit päättää, millä kortilla on oikeus osallistua mihinkin tapahtumaan.

Tuoterekisteri

Voit määrittää lisäominaisuuksia FeelUP -kortille tai tilaukselle tuoterekisterissä. Esimerkiksi jatkuva sopimus tai osamaksukortti on täysin mahdollisia. Voit määrittää kortille mm. kiinteän alku- ja loppuajan tai vaihtoehtoisesti paljon joustavempia aikataulutuksia. Voit myös määrittää jatkuvan sopimuksen tai osamaksusopimuksen kortille.

Jatkuva sopimus

FeelUP tarjoaa jatkuvan sopimusmallin, jolloin kuukausilaskut lähetetään aina toivottuun eräpäivään. Sopimukset laskutetaan tällöin aina kuun ensimmäisestä päivästä kuun viimeiseen päivään. Ensimmäisellä kerralla asiakas maksaa kuun puuttuvat päivät sekä

  • jos kuukautta on jäljellä alle 14 päivää, myös seuraavan kuukauden kuukausimaksun
  • jos kuukautta on yli 14 päivää, asiakas maksaa vain puuttuvat päivät tältä kuukaudelta.

Kun ensimmäinen maksu on valmis, kortti aktivoituu automaattisesti käyttöön ja sen voimassaolo jatkuu sopimuksen mukaisesti. Järjestelmä pitää huolen mm. siitä, että maksun jäädessä auki kortti jäädytetään, ja toisaalta sen maksamisen jälkeen kortti uudelleenaktivoidaan automaattisesti. Tämä koskee myös sähkölukkojärjestelmiä.

Sopimus voidaan tauottaa ja sitä voidaan myöhemmässä vaiheessa jatkaa.

Osamaksusopimus

Kuten jatkuvassakin sopimuksessa, hinnaksi tulee asettaa kortin tai tilauksen kuukausimaksu. Tämä kuukausimaksu laskutetaan automaattisesti osamaksusopimuksessa kuukauden välein kunnes tarvittava maksujen määrä ollaan saatu suoritettua. Ensimmäinen maksu hoidetaan heti korttia tai tilausta ostaessa. Osamaksusopimuksen ajalle luodaan kortti tai tilaus, joka päättyy automaattisesti kortin voimassaoloajan mukaisesti. Osamaksusopimuksen maksutapahtumat luodaan heti sopimuksen aktivoiduttua (kun ensimmäinen erä on maksettu), ja maksuja voi ottaa vastaan myös ennakkoon luomalla maksutapahtuman maksut sopimuksen tiedoissa. Muussa tapauksessa maksu luodaan autoamattisesti kuukauden välein luontipäivämäärästä laskien (lasku lähetetään 14pv ennen eräpäivää).