Asiakastili

Asiakastilille voidaan ladata etukäteen saldoa esimerkiksi liikuntaa tai hierontaa varten talteen. Asiakastili vaatii toimiakseen Asiakastilin lataus-tyyppisen tuotteen.

Tilin lataaminen

Jotta voit ladata asiakkaalle tilille saldoa, tulee asiakkaalle myydä asiakastilin lataustuote. Lataustuote lisätään normaalisti ostoskoriin ja valitaan tilille ladattava summa. Tilaus voidaan maksaa halutulla maksutavalla ja tilauksen suorituksen jälkeen saldo on käytössä asiakkaan tilillä.

Saldon tarkistaminen

Voit tarkistaa asiakastilin saldon asiakkaan tiedoista kohdasta "Asiakkaan tili". Näet saldon latauspäivän sekä vanhenemispäivän, avoimen saldon ja varmistuskoodin.

Saldon käyttäminen

Voit käyttää asiakkaan saldoa hänelle merkattuihin tilauksiin. Asiakkaan saldo ladataan automaattisesti maksutavaksi (jos se on valittuna asetuksista ja) jos asiakkaalla on käytettävää saldoa. Asiakas tulee olla valittuna tilaukselle asiakkaaksi. Voit maksaa uuden tilauksen tai jo olemassa olevan tilauksen, kunhan asiakkaalla on käytettävää saldoa.

Asiakastilin käyttäminen automaattisesti luotaviin laskuihin

Asiakastililtä käytetään automaattisesti saldoa kun FeelUP-tilauksen kuukausilasku luodaan. Jos saldo kattaa koko laskun, lähetetään asiakkaalle kuitti maksetusta laskusta ja jos saldon jälkeen lasku jää vajaaksi, lähetetään loppuosasta lasku asiakkaalle.

Automaattinen asiakastilin käyttäminen tapahtuu vain automaattisesti luotavalla laskulla, muissa tapauksissa tilauksen maksaminen asiakkaan saldolla tapahtuu Maksa -valikon kautta valitsemalla "Asiakkaan tili".