Show Up Uudelleenjärjestäytyy

31.10.2020

Show Up Oy aloitti 2016 infonäyttöjen sovellustarjoajana ja infonäyttöjen toimittajana. Neljässä vuodessa on tapahtunut paljon ja kun 2018 vuoden lopulla Show Up otti Koodihullun sovellukset siipiensä alle, on suunta ollut selkeä.

Infonäyttöjen ja lisenssien myynnin kehitys ei ole vastannut odotuksiamme viimeisten vuosien aikana ja nyt on aika päästää irti. Olemme päättäneet siirtää fokuksemme infonäytöistä uusiin by ShowUp -tuotteisiimme. Tuoteperheeseen kuuluu infonäyttöjen sisällönhallinta, ShowUP Studio, sekä uudet tuotteet, joiden kehittämiseen jatkossa keskitymme entistä enemmän. Uusina tuotteina ovat CashUP-kassa, BookUP-varausjärjestelmä, FeelUP-asiakaskorttijärjestelmä sekä näiden oheispalvelut.

Jatkossa emme myy infonäyttöjä emmekä lisenssejä aktiivisesti. Vanhan Hallinta-sovelluksen kehitys asetetaan jäihin ja teemme siihen vain tarvittavia korjauksia. Sisällönhallinta on siis edelleen käytettävissänne normaalisti, eikä nykyisiin infonäyttösopimuksiin tule muutoksia. Vain uusien lisenssien ja näyttöjen myynti päättyy.

Halutessanne voitte päättää sopimuksenne normaalien sopimusehtojen puitteissa.

Philipsin näyttöjen takuut hoituvat InfoCaren toimesta b2b.fi@infocareworkshop.com, puh. 09 2290 1908. Muissa tukiasioissa palvelemme 08 - 16 arkisin sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@showup.fi. Materiaalien päivitys normaalin tuntilaskutuksen mukaan 30 minuutin minimillä. Iltaisin ja viikonloppuisin laskutamme ilta- ja viikonloppulisän jos vika johtuu jostain muusta kuin ShowUpin järjestelmästä.

Vaikka hintojen nostamiselle on valtavaa painetta, emme tässä vaiheessa nosta kuukausimaksuja nykyisille asiakkaille missään palvelussamme. Nettisivuillamme löydät ajankohtaiset hinnat. 

Haluamme kiittää siitä, että olette asiakkaitamme nyt ja toivomme, että olette asiakkaitamme vielä pitkään.

Kevät 2020 on ollut erittäin raskas monelle ja se on vaikuttanut myös Show Up Oy:n tulokseen negatiivisesti, viime tilikausi jäi reilusti edellisestä ja painui negatiiviseksi. Tämä on edesauttanut päätöksessämme irrottautua näyttöjen myynnistä.

Show Up Oy

Samuli Lindgren
Toimitusjohtaja