Hintojen päivitys ja palveluiden jatkokehitys

31.05.2023

Kaikki kustannukset nousevat jatkuvasti myös ohjelmistopuolella. Vuokrat, palvelinten kuukausimaksut sekä palveluiden kuukausimaksut. Näiden lisäksi myös tietoliikennekustannukset ovat nousseet valtavasti. 

En tehnyt vuoden vaihteessa palvelumaksujen nostoa, vaikka alun perin suunnittelin niin, mutta nyt on sen aika. Palvelumaksut nousevat nykyisillä asiakkailla maksimissaan 20%, ja silti maksimissaan tämän hetken hinnaston mukaiseen kuukausimaksuun. Tietysti ne asiakkaat, joiden kanssa on tehty määräaikainen sopimus, hintoja ei nosteta sopimuskauden aikana.

Tämä ei missään nimessä ole mukava asia tehdä, ja sen takia välttelenkin hintojen nostamista nykyisillä asiakkailla aivan viimeiseen pisteeseen asti. Nyt ei ole kuitenkaan vaihtoehtoja, jos haluan jatkaa palveluiden tarjoamista vielä vuoden vaihteen jälkeen.

Huomaathan, että löydät ajankohtaisen hinnaston aina osoitteesta https://showup.fi/hinnasto.

Palvelun jatkokehitys

Olen taas lipsunut valtavasti suunnitelmastani palvelun jatkokehityksen kanssa, ja olen tehnyt paljon uusia ominaisuuksia "omaan piikkiin". Tätäkin on jatkossa mietittävä todella tarkkaan, sillä järjestelmän tehdessä kuukausimaksujen osalta hädin tuskin nollatulosta, jokainen kehitystyö ilman hinnaston päivittämistä painaa tulosta negatiiviseksi.

Uudet ominaisuudet

Jatkossa uudet ominaisuudet tehdään asiakkaan tai asiakkaiden kanssa yhteistyössä projektina, jolla on joko tuntihinta tai projektihinta. Ominaisuudet tulevat käyttöön vain projektissa mukana oleville asiakkaille (sisältyen kk-hintaan) ja muille lisämaksullisena ominaisuutena.

Bugit ja virheellisesti toimivat ominaisuudet

Korjataan tietysti kuten tähänkin asti. Jos järjestelmä toimii väärin tai muuten epämääräisesti, se on tietysti korjattava. Tähän ei kuitenkaan kuulu käyttäjävirheestä tai käyttäjän asetuksista johtuva toiminnallisuus.

Tuki ja asiakaspalvelu

Jotta järjestelmän ylläpitomaksuja ei jouduta korottamaan hävyttömästi, tuki ja asiakaspalvelu toimii ensisijaisesti sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@showup.fi. Tukea emme edelleenkään tarjoa whatsapp-viestien kautta, tekstiviestitse tai facebook-messengerin kautta. 

Löydät tuen muut yhteystiedot sekä aukioloajat osoitteesta https://showup.fi/tuki-ja-ohjeet/. Täältä löydät myös oikeat yhteystiedot ilta- ja viikonlopputukea miettien.

hinnasto