Hinnaston päivitys + muutoksia tulevaisuuteen

14.11.2023

Kaikki ovat varmasti huomanneet hintojen nousun kaikessa. Joudumme mekin reagoimaan nostamalla hintojamme. Hintojen korotus kohdistuu ovh-hintoihin sopimuksiin, jotka myydään 1.1.2024 jälkeen. Löydät päivitetyn hinnastomme osoitteessa showup.fi/hinnasto-2024.

Säästökuuri

Olen pistänyt Show Up Oy:n säästökuurille, jotta saadaan pidettyä kaikki järjestelmät toiminnassa nykyisellään, ja aloitan 1.12.2023 alkaen täysipäiväisenä muissa töissä. Nykyisille asiakkaille tämä ei tule juurikaan näkymään, mutta en tule olemaan puhelimitse tavoitettavissa ihan niin kattavasti kuin tähän asti.

Myöskin järjestelmän jatkokehitys aikataulutetaan aikaisempaa vähemmillä tunneilla. Haluan pystyä tarjoamaan nykyisille asiakkaille CashUP-kassajärjestelmää sekä nettisivuja, kuten tähänkin asti, mutta joudun myös turvaamaan oman toimentuloni tämän ratkaisun avulla.

Tähän on ikävä kyllä ajanut tämän hetken haastava taloustilanne. Muun muassa se, että uusien ominaisuuksien kehittäminen on vienyt turhan suuren loven laskutettavalta työltä. CashUP on jo itsessään todella toimiva kassajärjestelmä, ja uskallankin ottaa nyt tämän hypyn sen takia.

Huippua loppuvuotta ja erittäin tehokasta vuotta 2024!

- Samuli Lindgren, toimitusjohtaja, Show Up Oy

muutoksia hinnasto showup