Showtime

Elokuvateatterin tai teatterin aikataulujen ylläpitäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Saati kivaa. Järjestelmämme integroituu Filmikamarin tietokannan kanssa, ja voit hakea elokuvien tietoja sekä kuvia suoraa sieltä. Halutessasi voit rajapintojen kautta tuoda järjestelmän omille verkkosivuillesi. Kysyhän integraatioista myynniltämme.

Lipun myynti ja näytökset

Showtime mahdollistaa näytöksien aikataulutukset sekä paikkojen myynnit. Voit lisätä varauksia ennakkoon näytöksiin joko CashUP-järjestelmästä tai integroituna nettisivujen kautta. Varaustunnuksella paikkavaraukset saadaan nopeasti avattua myös myyntitilanteessa.

Liput voidaan myydä paikoille tai ilman paikkavarausta, ja liput voidaan tulostaa suoraan myyntitiltanteessa. Lippuihin tulee näppärä viivakoodi, joka voidaan tarvittaessa lukea salin ovella.

Q1 / 2021 tulossa olevalla salin suunnittelutyökalulla muutokset salikarttaan on mahdollista tehdä myös itse.

Näppärän kakkosnäytön avulla voit näyttää asiakkaalle istumapaikat sekä tilauksen tiedot.

Näytösten & varauksien ylläpito

Voit ylläpitää näytöksiä sekä varauksia helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla modernilla nettiselaimella mistä tahansa.

Nettivaraukset

Suurin osa myynnistä tapahtuu aukioloaikojen ulkopuolella. Eikö olisikin kiva, että varaukset näytöksiin voitaisiin tehdä omatoimisesti. Voit myös integroida maksutapahtumat Kauppapaikan avulla.

Infonäytöt

Integroi infonäytöt suoraan Showtimen näytösjärjestelmään. Julisteet ja muu kuvamateriaali siirtyy suoraan järjestelmästä näyttöön, kun se vaan on saatavilla.

CashUP - kassa

Kassa on mahdollista ottaa käyttöön Showtimen kanssa. Voit tulostaa pääsyliput elokuviin suoraa järjestelmästä.

Edullinen kuukausimaksu

Edukkaan kuukausimaksun avulla saat käyttöösi järjestelmän. Ja se on laajennettavissa lisämaksusta erilaisilla työkaluilla.

Kuukausimaksu on 9,90e / kk (alv0%) eikä järjestelmällä ole avausmaksua.