Showtime

Elokuvateatterin tai teatterin aikataulujen ylläpitäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Saati kivaa. Järjestelmämme integroituu Filmikamarin tietokannan kanssa, ja voit hakea elokuvien tietoja sekä kuvia suoraa sieltä. Halutessasi voit rajapintojen kautta tuoda järjestelmän omille verkkosivuillesi. Kysyhän integraatioista myynniltämme.

Nettivaraus

Showtime pitää sisällään näytösten ylläpidon sekä mahdollisuuden lisätä varauksia näytöksiin. Varaukset on mahdollista tehdä joko paikattomana tai määrätyilllä paikoilla. Varauksiin tulee varaustunnus, jonka avulla CashUP -kassajärjestelmällä voidaan tulostaa myös pääsyliput elokuvaan.

Näytösten & varauksien ylläpito

Voit ylläpitää näytöksiä sekä varauksia helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla modernilla nettiselaimella mistä tahansa.

Nettivaraukset

Suurin osa myynnistä tapahtuu aukioloaikojen ulkopuolella. Eikö olisikin kiva, että varaukset näytöksiin voitaisiin tehdä omatoimisesti. Voit myös integroida maksutapahtumat Kauppapaikan avulla.

Infonäytöt

Integroi infonäytöt suoraan Showtimen näytösjärjestelmään. Julisteet ja muu kuvamateriaali siirtyy suoraan järjestelmästä näyttöön, kun se vaan on saatavilla.

CashUP - kassa

Kassa on mahdollista ottaa käyttöön Showtimen kanssa. Voit tulostaa pääsyliput elokuviin suoraa järjestelmästä.

Edullinen kuukausimaksu

Edukkaan kuukausimaksun avulla saat käyttöösi järjestelmän. Ja se on laajennettavissa lisämaksusta erilaisilla työkaluilla.

Kuukausimaksu on 9,90e / kk (alv0%) eikä järjestelmällä ole avausmaksua.