GiftUP

Lahjakorttien myynti ja käyttäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Ota käyttöösi GiftUP, joka mahdollistaa virtuaalilahjakorttien myynnin ja ylläpidon.

GiftUP -lahjakortti voidaan toimittaa sähköpostiin tai tulostettuna. Kortille kirjoitetaan sekä uniikki QR-koodi että kuusinumeroinen koodi, jonka avulla kortin voi käyttää myös yhteensopivassa verkkokaupassa.

Lahjakortti.online

Show Up Oy on kehittämässä lahjakortti.online -palvelua, josta voi jatkossa ostaa yritykselle virtuaalilahjakortteja. Virtuaalilahjakortit toimitetaan sähköisessä muodossa asiakkaan sähköpostiin, ja niitä voi käyttää paikan päällä puhelimella ja tabletilla toimivan sovelluksen avulla tai CashUP -kassan kautta integroituna.

Jos olet kiinnostunut omien lahjakorttiesi myynnistä, ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme sähköpostitse myynti (a) showup.fi.

Lue lisää Lahjakortti.onlinesta.

Verkkokauppa

Lahjakortti.online on ensisijaisesti verkkokauppa, josta asiakkaat voivat ostaa lahjakortteja yritykseesi. Nettikauppa kasaa yhteen paikkaan kaikkien yritysten lahjakortit, ja sitä kautta niiden ostaminen on mahdollisimman helppoa ja nopeaa.

  • Lahjakortti voidaan myydä tiettyyn palveluun tai tuotteeseen liitettynä
  • tai tietylle summalle rahaa

Asiakas voi maksaa suomalaisilla verkkopankeilla ostamansa kortit. Käytämme maksupalveluna Checkout / OP Maksupalvelua. Maksut tilitetään yritykselle automaattisesti, ja siitä vähennetään palvelumaksu (riippuu maksutavasta) sekä provisio.

Lahjakortin käyttäminen

Jos käytössäsi ei ole CashUP -kassaa; Asiakkaan tullessa luoksesi käyttämään korttia, avaat myyjille tarkoitetun portaalin, josta puhelimella tai tabletilla voit lukea lahjakortin QR-koodin tai syöttää lahjakortilla olevan yksilöllisen koodin, voit käyttää sen kokonaan tai osittain.

CashUP -kassassa voit myydä palvelut tavalliseen tapaan, ja valita maksutavaksi lahjakortin, jolloin järjestelmä pyytää lukemaan kortin QR-koodin tai syöttämään lahjakortin koodin. Tämän jälkeen asiakas maksaa mahdollisesti yli menevän osan itse.

Lahjakortilta vähennetään ostettu palvelu tai rahasumma, ja jos kortille jää vielä käyttämätöntä rahaa tai palvelukertoja, ne jäävät talteen korttiin.

Käyttörahaa palveluun

GiftUP voi sisältää käyttörahaa palveluun, eikä lahjakorttia tarvitse käyttää suoraa yhdellä kertaa.

Linkitettynä palveluun

Voit myydä suoraan tietyn palvelun tai tuotteen lahjakortin avulla.

Uniikki koodi

Koodin voi käyttää joko toimipisteessä tai kuusinumeroisen koodin voi aktivoida verkkokaupassa.