Tapahtumatyypit

FeelUP on yritetty ajatella siten, että se on ainoa työkalu, jota tarvitset erilaisten tapahtumien; tuntien, workshoppien ja kurssien pitämiseen. Eri tapahtumatyypeillä on hieman erilaisia ominaisuuksia ja sen myötä ne mahdollistavat vähän eri asioita.

Tunti

Tunti on varmasti yleisin käytettävä tapahtumatyyppi. Tunti on viikoittain tai päivittäin toistuva viikko- tai yksittäinen tunti, jolle ihmiset voivat ilmoittautua ja kirjautua. 

Workshop

Yleensä yksittäinen tapahtuma, jonka kesto voi olla mitä tahansa puolesta tunnista ylöspäin. Workshop poikkeaa normaalista lukujärjestyksestä. Workshopille voidaan määrittää oma tuote tai hinta, jolloin lippu voidaan myydä yksittäiselle workshopille.

Kurssi

Kurssi on myös viikkokalenterista poikkeava tunti, jolle voidaan myydä erikseen pääsy. Kurssille ilmoittautuminen tarkoittaa kaikille kurssin toistuville tapahtumille ilmoittautumista, mutta kirjaus voidaan tehdä yksittäiselle tapahtumalle (vaatii kirjauspäätteen).

Kurssin ilmoittautumisen yhteydessä voidaan vaatia kurssin maksun maksamista, tällöin kurssin asetuksissa on lisättävä tuoterekisterin tuote kurssille. Voit myös määrittää laskutuksen tapahtuvaksi esimerkiksi kurssin toteutumisen jälkeen valitsemalla "Manuaalinen laskutus" -täpän kurssin tiedoissa. Laskutusta ei vielä tehdä automaatisesti tässä tilanteessa.

Sali/Tila

Salin tai tilan käyttämistä varten. Tämä toimii esimerkiksi kuntosalilla, lapsiparkissa tai jos käytössäsi on esimerkiksi toiminnallinen tila, johon haluat tarjota mahdollisuuden ilmoittautumiseen sekä varaamiseen.

Tähän on tulossa lisää asetuksia lähiaikoina, jolloin esimerkiksi samanaikaisia käyttäjiä voidaan rajoittaa ja ilmoittautuminen tälle on jatkossa mahdollista tehdä verkossa.

Virtuaalit

Virtuaali Live on tunti, joka lähetetään suorana lähetyksenä esimerkiksi salista tai studiolta. Virtuaali Liveen tarvitset yhteensopivan palvelun liven lähettämiseen. Ohjeet liven seuraamisen lähetetään automaattisesti asiakkaalle ennen tunnin alkua, jos ulkopuolisen palvelun osoite on asetettu.

Virtuaali Nauhoite on etukäteen tallennettu tunti, joka ajastetaan näkymään tiettyyn kellonaikaan. Tämä voi olla myös viikkotuntina, ja voit valita lähetettävän nauhoitteen omista virtuaalitunneista. Nauhoitteita ei pysty kelaamaan.

Virtuaalit on erikseen ostettava lisäpalvelu FeelUPiin.