Sähkölukot

Show Up toimii tällä hetkellä yhteistyössä suomalaisen Rollockin kanssa. Rollockin lukot voidaan integroida suoraan järjestelmän osaksi. Tällöin jäsenyydet siirtyvät automaattisesti asiakkaan NFC-tägille toimivaksi tai käytettäväksi BookUP.App-sovelluksen tai yhteensopivien nettisivujen kanssa. Helppoa!

Rollock Access

5,00 EUR / kk / lukko

Rollock

Rollockin lukot on liitettävissä sekä ulko-oviin että esimerkiksi kokoustilojen oviin, jolloin voit hallita ovien avautumista vaikka kokoustilan varauksien perusteella. Ovet voidaan asettaa olemaan auki kokouksien ajan, tai ovi voidaan avata suoraan varausjärjestelmästä, pin-koodilla tai kokoustilanäytöltä.

Ulko-oviin asennettavat Rollock -lukot toimivat saumattomasti CashUP-järjestelmään rekisteröityneiden, yhteensopivien NFC-tägien kanssa. Sen lisäksi varausjärjestelmästä voit avata esimerkiksi kertamaksulla kuntosalimaksun ilman tägiä tai asennettavaa ohjelmistoa.

Kysy lisää älylukkoratkaisuista.

Rollock logo

Rollock-järjestelmän käyttö integraatioiden kautta vaatii Rollock Access -rajapinnan käyttöönoton. Rajapinta on kuukausimaksullinen lisäpalvelu.

Rollock-lukko

Jätä yhteystietosi

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.