Kanta-asiakkuus

Voit tarjota asiakkaille vähän extraa motivoimalla ostoja. Kanta-asiakkuudella voit määrittää tuotekohtaiset pisteet tai bonukset tuotteiden ostamisesta. Kerran kuukaudessa ajettavat bonus-ajot laskevat edellisen kuukauden myynnit asiakkaan osalta. Myynnit lasketaan vain täysin maksetuista tilauksista.

Virtuaali kanta-asiakaskortti

Kanta-asiakastasot

Automaattiset asiakasryhmät

Bonuspisteiden keräys myynnin perusteella

Tunnista asiakas kassalla

BookUP.App -sovelluksen kanta-asiakaskortin avulla voit tunnistaa asiakkaan helposti ilman asennettavia sovelluksia tai jaettavia kanta-asiakaskortteja. Järjestelmä tukee myös tarvittaessa esimerkiksi ajo- tai henkilökortin tallentamista asiakkaan tietoihin siten, että henkilötunnus kryptataan yksisuuntaisesti.

Kanta-asiakkuuden tasot

Voit määrittää asiakkaille erilaisia kanta-asiakkuustasoja. Tasojen perusteella asiakkaat jaetaan automaattisesti kanta-asiakastason mukaisesti asiakasryhmään, joka mahdollistaa tuotteiden ryhmäkohtaiset hinnoittelut, sekä muita käteviä ominaisuuksia.

Kanta-asiakastasot voidaan määrittää automaattisesti myyntijakson kertyneiden pisteiden mukaisesti. Myyntijakso tarkastellaan aina kuukausittain, ja asiakkaan taso määritetään sen perusteella.

Pistekertymät

Asiakkaan ostojen perusteella tehdyt pistekertymät voidaan ladata asiakkaan tilille rahaksi kertoimella, muodostaa automaattisesti lahjakortti määrittämälläsi summalla tai asiakkaille voi esimerkiksi tarjota pisteiden kerryttyä tuotteita tai tuotealennuksia.

Voit määrittää tuotekohtaisesti kertyvän pistemäärän, ja kanta-asiakkaan tason perusteella kertoimen.

Asiakasrekisteri ja kanta-asiakkaat

Näet kanta-asiakkuuteen liittyvät tiedot suoraan asiakkaan tiedot -näkymästä. Sen lisäksi Q4-2023 tulossa on kanta-asiakastapahtumat, joiden avulla voit seurata asiakaskohtaisesti tapahtumia, joita tilillä on tapahtunut.

Asiakkaat lisätään automaattisesti kanta-asiakkuuden tason perusteella asiakasryhmään, jolloin pystyt hyödyntämään ryhmien etuja esimerkiksi verkkokaupan hinnoittelussa tai tarjoustuotteissa.