CashUP

CashUP on helppokäyttöinen, internet-selaimella käytettävä kassajärjestelmä. CashUP toimii tabletilla tai tietokoneella.

Kehitämme tuotteitamme asiakkaiden kanssa ja asiakkaille - tämä mahdollistaa järjestelmämme käytön hyvin eri toimialoilla ja paikoissa.

CashUP -kassa on nyt jo käytössä useilla aloilla; elokuvateattereissa, torikahviloissa, partureissa sekä ryhmäliikuntakeskuksissa.

Mukava käyttökokemus

Kosketusnäytölle optimoitu kassajärjestelmä on helppokäyttöinen, ja pyrimme parantamaan käytettävyyttä tarvittaessa asiakkailta saamamme palautteen avulla. Käytätpä järjestelmää tabletilla tai tietokoneella, käyttökokemus muokkautuu sen mukaan. Voit tietysti käyttää järjestelmää myös ilman kosketusnäyttöä.

Myyntiä monella maksutavalla

Käteismaksujen lisäksi voit ottaa maksuja vastaan lähes kaikella mahdollisella tavalla. Korttimyynti onnistuu joko erillisellä maksupäätteellä tai integroitavalla PoplaPayn maksupäätteellä, jolloin summat siirtyvät suoraan kassasta maksupäätteelle.

Voit määritellä eri liikuntasetelityypit sekä luoda omia maksutapoja. Lahjakorttimyyntiä voit tehdä omien lahjakorttien avulla tai sähköisen GiftUP -järjestelmän kautta, jolloin kassa pitää huolen myös lahjakortilla olevasta saldosta sekä sen vanhenemisesta.

Yksinkertainen tuoterekisteri

Tässä vaiheessa tuoterekisteri on yksinkertainen, mutta Q1/2021 on tulossa tähän lisää ominaisuuksia, kuten varastosaldon ylläpitäminen. Kehitämme järjestelmää asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, ja tämä projekti aloitetaan myöhemmässä vaiheessa syksyllä 2020.

Asiakasrekisteri

Saat asiakasrekisterin käyttöösi FeelUP tai BookUP -järjestelmien avulla. FeelUP -järjestelmä pitää sisällään ryhmäliikuntakeskukselle sopivia tuoteosia, kuten ryhmäliikunnan varaukset, tunti-, kortti- ja ohjaajarekisterit sekä jatkuvat sopimukset. BookUP mahdollistaa palveluiden ja tilojen varaamiset. Molemmat tuotteet voidaan yhdistää kassaan, ja ovat käyttöönotettavissa nopealla aikataululla.

Raportit

Tarjoamme monipuolisia raportteja, ja niitä on mahdollista rakentaa lisää. Asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Myös CSV-viennit kirjanpito-ohjelmistoihin voidaan tarvittaessa rakentaa.

Helppokäyttöinen kassa

Yksinkertainen, kosketusnäytölle suunniteltu käyttöliittymä. Toimii kaikilla moderneilla selaimilla.

Ei laitteistovaatimuksia

Voit käyttää kassaa millä tahansa tabletilla tai tietokoneella. Suosittelemme kosketusnäyttöä.

Nopea käyttöönotto

Saat kassan nopeasti käyttöösi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme!

Yksinkertainen tuoterekisteri

Tuoterekisteri mahdollistaa näppärät myyntitapahtumat.

Jatkuvasti kehittyvä

Kehitämme sovelluksiamme asiakkaidemme kanssa. CashUP kehittyy jatkuvasti!

Edullinen kuukausimaksu

Peruskassan kuukausimaksu on 19,90e / kk (alv0%). Kassaan on jatkossa mahdollista saada lisäpalveluita pienillä kuukausimaksuilla.