CashUP

CashUP -kassan idea lähti liikkeelle 2018 syksyllä, jonka jälkeen sen kehittäminen aloitettiin. CashUPin piti alun perin olla peruskassa, jonka avulla myynti olisi helppoa hoitaa hyvin yksinkertaisella käyttöliittymällä ja millä tahansa laitteella. Kuitenkin kehityksen aikana uusia ominaisuuksia on tullut huomattavan paljon lisää, eikä CashUP ole enää ihan vaan peruskassa.

Usean eri alan asiakkaiden palautteiden perusteella olemme saaneet kehitettyä tuotetta ja sen ominaisuuksia, jonka myötä voimme tarjota paljon enemmän kuin peruskassaa. Olemme kuitenkin pyrkineet pitämään kaiken mahdollisimman yksinkertaisena.

Peruskassa tai jotain ihan muuta

CashUP -kassajärjestelmä toimii kivana peruskassana, jolla voit myydä palveluita sekä tuotteita lähes laitteella kuin laitteella. Jos tarvitset alakohtaisia lisäominaisuuksia, voit laajentaa kassaasi leffateatterityökaluilla, varausjärjestelmällä, kirpputorityökaluilla sekä mm. verkkokaupalla.

Ryhmäliikuntaan tarkoitettu sisartuote - FeelUP pitää sisällään ominaisuuksia asiakkuuksiin sekä asiakkaiden korttien ylläpitoon.

Helppokäyttöinen kassa

Olemme pyrkineet kehittämään kassasta mahdollisimman helppokäyttöisen, jotta sen käyttöönotto olisi mukavaa ja arki rullaisi miellyttävästi.

Voit muokata kassassa näkyviä tuotteita ja tuoteryhmiä haluamallasi tavalla, ja jokaiseen tuotteeseen voidaan liittää väri, kuvake sekä halutessasi kuva.

Kassa on suunniteltu toimimaan tietokoneella tai tabletilla. Voit käyttää sitä toki myös puhelimella, mutta tuki ei vielä tällä hetkellä ole ihan täysin hiottu loppuun asti.

Kehittyvä tuoterekisteri

Tuoterekisterimme mahdollistaa jo nyt todella monipuolisia tuotteita, mutta kehitämme järjestelmäämme jatkuvasti, ja haluammekin kuulla asiakkailta kokemuksia sekä palautetta järjestelmän käytöstä.

Maksupäätetuki

Jotta päivittäinen kaupankäynti olisi mahdollisimman helppoa, emme pakota sinua käyttämään tiettyjä työkaluja. Haluamme kuitenkin tarjota parasta, ja teemmekin yhteistyötä Poplapayn kanssa maksupäätteissä sekä Netsin kanssa kauppiassopimuksissa. Integroitu maksupääte saa automaattisesti summan kassastamme, ja tiedot siirtyvät langattomasti kassan ja maksupäätteen välillä.

Täysin integroituva varausjärjestelmä

BookUP on mahdollista integroida osaksi kassaa, jolloin varauksien ylläpito sekä maksaminen tapahtuu suoraan kassan tutusta käyttöliittymästä. BookUP integroituu myös halutessasi omille verkkosivuillesi, tai on käytettävissä suoraan BookUP.app-osoitteesta.

Ryhmävaraukset

Ryhmäliikuntavaraukset, kurssit ja workshopit ovat myös mahdollisia käyttää, valitse tällöin FeelUP. BookUP.app-sovelluksella on mahdollista tarjota myös ryhmävaraukset sekä virtuaalituntien osallistuminen.

Jätä yhteystietosi

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.