BookUP

Palveluiden, tilojen ja laitteiden varauksiin tarkoitettu BookUP on integroitavissa kassaan saumattomasti. BookUP.Appin avulla asiakkaat voivat varata verkossa aikoja tarjoamiisi palveluihin. Varauskalenterin ylläpito tapahtuu verkossa yksinkertaisen palvelun kautta, ja erilaiset, monipuoliset mahdollisuudet eri resurssien, palveluiden sekä tilojen varaukseen helpottaa päivittäistä suunnittelua.

Palveluiden varaukset

Tilavaraukset

Nettiajanvaraus

Verkkomaksut

Verkkokauppa

Ylläpidä verkossa

Yksinkertainen käyttöliittymä verkossa mahdollistaa varattavien aikojen sekä resurssien ylläpidon. Varauskalenteria on helppo selata puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Nettivaraus

Asiakas voi varata sekä ylläpitää omia varauksiaan BookUP.App-palvelussa tai halutessasi nettisivuillasi. Nettivaraus on upotettavissa osaksi verkkosivujasi ja täysin integroitavissa, jos sivut ovat ShowUpin toteuttamat Umbraco-alustalla.

BookUP.App

BookUP.App-verkkosovellus on helppokäyttöinen työkalu omien varauksien ylläpitoon. BookUP.App on myös tarvittaessa integroitavissa helpon koodipätkän avulla suoraan nettisivuille, jolloin varausjärjestelmä saadaan näkyviin minne itse sen haluat.

Asiakas voi asentaa BookUP.App-sovelluksen puhelimensa kotinäytölle, jonka jälkeen varauksiin pääseminen on aikaisempaa helpompaa. Android-puhelimille on tulossa myös ilmoitukset lähenevistä varausajoista yms.

Avaa BookUP.App tästä

Verkkokauppa

Yksinkertainen verkkokauppa on käden käänteessä auki. Tilaukset integroituvat CashUP-kassan kanssa saumattomasti, ja voit ylläpitää tuotteitasi tuoterekisterissä.

Myös FeelUP-kortit, tapahtumiin ja workshoppeihin ilmoittautumiset sekä palveluiden maksamiset onnistuvat näppärästi.

Jätä yhteystietosi

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.