BookUP

BookUp on Show Upin varausjärjestelmä, joka integroituu kaikkiin Show Upin tarjoamiin palveluihin näppärästi. Palvelussa voit tarjota varattavaksi erilaisia palveluita, kuten hierontaa, fysioterapiaa sekä kampaamopalveluita. Näiden lisäksi pystyt tuomaan myös tilat varattaviksi. Tilojen varaukseen pystyy kytkemään myös infonäytöt ja kokoustilanäytöt.

Palvelut

Tarjoat sitten kosmetologipalveluita, hierontaa, henkilökohtaista valmennusta tai fysioterapiaa, järjestelmä mahdollistaa eri tyyppisten, hintaisten ja kestoisten palveluiden varaamisen suoraan verkosta. Palvelun lisätietoja voi ylläpitää Show Up Studiossa.

Tilavaraukset

Älä anna tilojen seistä tyhjänä! BookUp on kytkettävissä myös kokoustilanäyttöihin, jolloin varauksien tekeminen onnistuu myös suoraan kokoustilan ovelta.

Varaushinnat on mahdollista asettaa erilaisten ryhmien perusteella, jolloin organisaation sisäiset varaukset voivat olla edullisemmat tai vaikka ilmaiset.

Järjestelmä kehittyy jatkuvasti

BookUp, kuten myös muut Show Upin palvelut, kehitetään asiakkaan kanssa ja asiakkaalle. Tämä mahdollistaa erinäisten ominaisuuksien luomiseen palveluun. Jos BookUpista nyt puuttuu joku sinulle oleellinen ominaisuus, ota rohkeasti yhteyttä ja tarkistetaan, saadaanko se luotua.

Palveluiden varaus

Voit määrittää useita varattavia palveluita, sekä niiden hinnat.

Synkronoi Google-kalenteriisi

Pysy ajan tasalla varauksien kanssa ilman erillisiä ohjelmia.

Vahvistusviestit

Asiakkaalle vahvistusviestit lähtevät sähköpostiin ja sisältävät näppärän kalenterimerkinnän.

Muistutusviestit

Asiakas saa muistutusviestin edellisenä päivänä lähestyvästä varauksesta.

Ennakkomaksut

Voit ottaa käyttöösi myös ennakkomaksut, jolloin palvelu maksetaan varauksen yhteydessä.

Lue lisää Show Up Kauppapaikasta.

Ulkoasu muokattavissa

Varausjärjestelmän ulkoasuun on mahdollista tehdä yrityksesi mukainen teema. Pyydä tarjous.

Jatkuvasti kehittyvä

Show Up kehittää kaikkia sovelluksiaan asiakkaiden kanssa. Tule mukaan kehittämään BookUp -järjestelmästä unelmien varausjärjestelmä!

Upotettavissa nettisivuille

BookUP-varausjärjestelmän voi myös upottaa nettisivuille. Tällöin varaus on helposti tehtävissä suoraan tuttujen nettisivujen kautta.