Show Up + Koodihullu

Tiedote 1.11.2018

Tiedote liiketoimintakaupasta.
Vapaa julkaistavaksi.

Jumppahullu on myynyt Koodihullu -brändin nimellä toimivan it-liiketoimintansa Show Up Oy:lle. Kaupan yhteydessä nykyiset asiakkuudet siirtyvät Show Up Oy:lle. Liiketoimintakaupan mukana siirtyvät myös kaikki Jumppahullun kehittämät sovellukset; mm. Julkkari -julkaisujärjestelmä sekä Treeniohjelma.

Liiketoimintakauppa laajentaa Show Up Oy:n palvelutarjontaa, ja jatkossa Show Upin kautta on mahdollista saada digital signage -palveluiden lisäksi myös kotisivujen, ohjelmistojen ja verkkopalveluiden suunnittelua ja toteututsta sekä ohjelmistokonsultointia. Liiketoiminta siirtyy Show Up Oy:lle 1.1.2019.

"On aika järkeistää omien yrityksien toimenkuvia. Jumppahullu on ollut olemassa 16 vuotta, ja sen aikana yrityksen toimenkuvaan on kuulunut koodaamista, lisäravinteita ja liikuntaa. Nyt on aika antaa Jumppahullun hoitaa liikunta-alan asiat ja Show Up Oy hoitaa jatkossa kaiken tietotekniikkaan liittyvän.", toteaa kummankin yrityksen toimitusjohtaja Samuli Lindgren.

Asiakkaille liiketoimintakauppa tulee näkymään aikaisempaa yhtenäisempänä palvelukokemuksena. Jumppahullu keskittyy jatkossa vain liikuntapalveluiden tuottamiseen.

Lisätietoja:

Samuli Lindgren
Toimitusjohtaja
+358 44 500 2083
samuli.lindgren(a)showup.fi
Show Up Oy / Jumppahullu