10.12.2017

käyttäjähallinta hallinta

Käyttäjien hallinta

Voit nyt kutsua uusia käyttäjiä sekä poistaa käyttäjien oikeuksia omilta tileiltäsi. Kutsu lähtee sähköpostitse suoraan käyttäjän sähköpostiin, josta hän voi kirjautua tai rekisteröityä ja hyväksyä kutsun liittyä tilille. Käyttäjien roolien ylläpito onnistuu myös käyttäjähallinnan kautta. Käyttäjien hallintaan oikeus on vain Ylläpitäjä -roolilla.

Päivityksiä tiedotteisiin ja tapahtumiin

Tiedotteisiin on lisätty mahdollisuus näyttää kuva leveänä. Tämä on hyvä jos haluat yhdistää PDF -tiedoston ja saatetekstin sille, tai esittää isompaa grafiikkaa tiedotteessa. Tämä vaatii päivityksen myös ruutujen ohjelmistoon, joten jos haluat tämän käyttöön, tulee kaikki ruudut päivittää.

Tiedotteiden ja tapahtumien WordPress -rajapinta etenee pikku hiljaa, ja se on käytettävissä Q1/2018.

Mainoksen kampanjat

Näet mainoksen tiedoista suoraan missä kampanjassa se on kiinnitettynä. Voit myös suoraan siirtyä kampanjan tietoihin klikkaamalla sen nimeä.

Vikasietoisuutta

Järjestelmän vikasietoisuutta on lisätty entistäkin enemmän. Nyt virheellisesti muodostuneet mainokset eivät kaada tiedon tuontia. Sen lisäksi Mini -tasolle ollaan luotu uusi järjestelmäpäivityskortti, joka asennetaan asiakkaalle tarvittaessa.

Show Up Mini / Pro

Jatkossa Show Upilla löytyy kaksi laitekokoonpanoa. Mini ja Pro. Mini on nykyinen palvelutaso, jolla toimii nyt ja jatkossa kehitettävät ominaisuudet, poislukien jotain uusimpia tekniikoita ja videoita. Pro on tarkoitettu hieman kovempaan käyttöön. Pro -laitteistoa testataan tällä hetkellä toimistollamme, ja ensimmäisille Pro -tason laitteistoille etsitään testaajaa.