Jumbo Salo

Salon Jumboscreen löytyy Astrum-keskuksen katolta. Mainostaminen Jumbolla on joustavaa ja yksinkertaista. Astrum-keskuksen tapahtumien yhteydessä voit lisätä mainoksen tapahtuman keston ajaksi, muuten kampanja voi kestää aina viikosta vuosiin.

Kysy lisää hinnoista!

Materiaalin toimitusohjeet

Valmiit materiaalit tulee toimittaa vähintään 2 arkipäivää ennen mainoskampanjan alkamista. Materiaalin tiedot löydät alta. Jos materiaali ei ole valmiissa muodossa, toimitus mielellään viikko ennen kampanjan alkua.

Toimita valmis materiaali sähköpostitse osoitteeseen jumbo-salo (a) showup.fi.

Materiaalin toimituksen yhteydessä tarvitaan seuraavat tiedot:

  • Kampanjan kesto (aloitus ja lopetusajankohta, jos toiveita kellonajoista, myös ne)
  • Materiaalin kesto (sekunneissa)
  • Laskutustiedot (nimi, osoitetiedot, yhteyshenkilö ja laskutustapa (sähköposti / postitus 4 eur paperilaskutuslisä, sis alv 24%))

Kampanjan ajastaminen laskutetaan ajastuksen jälkeen, laskutus tapahtuu tuntiperusteisesti (minimilaskutus 30 min). Mainoskampanja laskutetaan erikseen, ja siitä tulee sopia Astrum-keskuksen yhteyshenkilön, Jarmo Seppälän kanssa (astrumkeskus.fi/yhteystiedot/). 

Materiaalin toimituksen yhteydessä saat tunnukset Jumbon kampanjajärjestelmään, jossa pääset ylläpitämään jo lisättyjä kampanjoita. Löydät järjestelmän osoitteesta https://jumbo.julkkari.net. Tätä varten tarvitsemme yhteyshenkilön sähköpostiosoitteen. Yhteyshenkilöitä voi olla useampia kuin yksi.

Materiaalin muokkaus, valmistus ja ajastus 65 EUR / tunti (alv 0%).

Samuli Lindgren
Show Up Oy
044 500 2083
samuli.lindgren (a) showup.fi