Kokoustila- & varausnäytöt

Kokoustila- ja varausnäytöillä on mahdollista esittää tietoja kokoustilojen varaustilanteesta sekä varata tiloja, tai ilmoittautua saapuneeksi.

Kokoustilanäyttö

Onko kokoustilojen varaus tai varaustilanne mystiikkaa? Sen ei tarvitse olla. Show Upin Kokoustilanäyttö esittää kokoustilan tämän hetkisen tilanteen, seuraavan varauksen sekä laajenteiden* avulla antaa mahdollisuuden varata tila tai perua tuleva varaus suoraa näytöltä.

Jos tilojen varaus hoidetaan muiden järjestelmien kautta, on mahdollista myös esittää tietoa nykyisestä tilan käyttäjästä ja heidän päivän ohjelmasta.

Kun kokoustila on tyhjänä, eikä näytöllä ole muuta tiedotettavaa, siihen voidaan ajastaa Show Upin sisällönhallinnasta kuvamainoksia.

Kokoustilahubi

Jos kokoustiloja on useampia, eikä ole mahdollista asentaa näyttöjä jokaisen eteen, on käytettävissä myös Kokoustilahubi, joka näyttää yhden tai useamman tilan varaustilanteen yhdessä näkymässä. Näkymän avulla on mahdollista myös varata ja perua varaukset.

* tällä hetkellä järjestelmä tukee Office 365 -kalenteria, Google Kalenteria sekä osittain Flextilan käyttöä.

Astrum Areenan konseptikuvassa kokoustilanäyttö on asennettu pystysuuntaisesti. Tilan eteen asennettavassa näytössä voidaan esittää nykyisen varaajan tiedot sekä merkintöjä, joita päivän ohjelmistoon kuuluu. Järjestelmän ulkoasu on täysin muokattavissa asiakkaan toiveiden ja tarpeen mukaan.