Laajennettavuus

Show Up on ketterä startup -yritys, jonka tavoitteena on kehittää palvelu maailman parhaaksi ja monipuolisimmaksi Digital Signage -sisällönhallintatyökaluksi. Näin ollen etsimme koko ajan mahdollisuuksia laajentaa ominaisuuksiamme.

Jos sinulla on toiveita palvelun laajennettavuuteen, ota rohkeasti yhteyttä. Rajapintojemme avulla palvelua voi käyttää ulkopuolisista järjestelmistä, mutta myös hallintamme osaa lukea jo olemassa olevia rajapintoja.

Laajennuksia

Show Upin hallintaan laajennuksien luonti ja tuonti on suhteellisen nopeaa ja helppoa. Näin ollen olemmekin kehitelleet yhteistyökumppaneidemme kanssa jo nyt laajennuksia.

Tehden

Tehden on liikunnan alalla iso tekijä kulunvalvonta- ja toiminnanohjausjärejstelmissä. Laajennuksemme Tehdenille mahdollistaa ryhmäliikuntatuntien kalenterin esittämisen suoraan ruuduilla.

Aistio

Aistio on uusimpia teknologioita käyttävä älykäs palvelu, joka valvoo automaattisesti kiinteistön huoneistokohtaisia olosuhteita. Ruutuihimme on mahdollista tuoda rajapintojen kautta huone-, huoneisto- tai kiinteistökohtaisia tietoja.

Office 365

Jo nyt on mahdollista yhdistää Office 365 tilojen varauskalenteri ruuduillemme. Kokoustilanäytön avulla pystyt myös varaamaan suoraan kokoustilan edestä aikaa kyseisestä tilasta.

Google Calendar

Googlen kalenteri on mahdollista näyttää ruuduilla.