Info- & mainosnäytöt

Ruutuja joka tarkoitukseen

Show Upin sovellus on tarkoitettu kaikkiin digitaalisen tiedottamisen tarpeisiin. Olitpa sitten etsimässä etäpäivitettävää mainos- tai mediakanavaa liikkeeseesi, ketjuusi, kauppakeskukseen tai sähköistä ilmoitustaulua talo- tai kiinteistöyhtiöön, löydät meiltä ratkaisun siihen.

Digitaaliset mainosnäytöt sekä informaatiokanavaksi tarkoitetut rappukäytävänäytöt ovat tulossa jäädäkseen, oletko valmis siirtymään kehityksen kärkeen?

Käyttöönotto ja laitteisto

Show Up on kehittänyt sisällönhallintajärjestelmän sekä ruutuihin asennettavan sisällön esittämiseen tarkoitetun ohjelmiston. Jokaisen ruudun takana sykkii pieni mutta pippurinen VIVOStick -laite, johon Show Upin ohjelmisto esiladataan tilauksen yhteydessä. Toimitamme tai esiasennamme valmiiksi koko ratkaisun - tarvittaessa näyttöjä myöden! Kauttamme saa digitaaliseen tiedottamiseen tarkoitettuja Philipsin Digital Signage -näyttöjä, jotka esiasennamme täysin valmiiksi.

Tilin käyttöönoton yhteydessä luodaan valmiiksi teemat sekä halutessanne pohjat. Hallintajärjestelmä toimii verkossa, jokaisella modernilla selaimella. Kun ruudut on asennettu ja lisenssit niihin on kytketty, voit aloittaa materiaalin syöttämisen hallintaan. Kuulostaa helpolta, ja voimme luvata, että sitä se myös on!

Tutustu Hallintaamme paremmin Hallinta & Rajapinnat -sivulta. Kun olet valmis tekemään päätöksiä, käy vielä tutustumassa hinnoittelumalliimme Hinnastosivulla, ja laita tilaus tulemaan!

Luotettavaa lähisoftaa

Show Upin oma toimisto löytyy Salosta, Salosta, Helsingintie 7. Sovellusta kehitetään jatkuvasti asiakkaiden kanssa yhteistyössä. On kyseessä sitten asiakaskohtaisia työkaluja tai koko sovelluksen laajuisia käytettävyyden parannusta lisääviä lisäyksiä.

Ruutujen tilannetta seurataan jatkuvasti, ja ruuduissa oleva sovellus osaa tarkkailla omaa tilannettaan. Esimerkiksi vikatilanteen yhteydessä 60 sekuntia sen havaitsemisesta järjestelmä käynnistää näytön sovelluksen uudestaan. Näin ollen ruuduilla pyörii aina materiaalia jota sinne olet halunnut.

Offline -tuki

Verkon puuttuessa tai verkkovirheen yhteydessä ruudut näyttävät materiaalia omasta muististaan.

Monitilikäyttö & ketjuominaisuudet

Voit syöttää materiaalia keskitetysti yhdestä tilistä useampaan ruutuun sekä tiliin. Tämä mahdollistaa esimerkiksi ketjukäytön kaupassa, liikuntakeskuksissa sekä ravintoloissa että rappuruutujen päivittämisen isännöintitoimistossa tai huoltoyhtiöllä. Pääset yhdellä tiedotteen luonnilla jokaiseen hallinnoimaasi rappukäytävään, kunhan siellä on Show Upin rappuruutu.

Lue lisää ketjuominaisuuksista