FeelUP asiakaskorttijärjestelmä

FeelUP on pitkän prosessin aikaansaannos. Se on suunniteltu ja kehitetty Suomen Salossa.

FeelUP on Ryhmäliikuntakeskuksille, kuntosaleille sekä yksittäisille personal trainereille tai ohjaajille luotu kokonaisvaltainen järjestelmä asiakkuuksien ylläpitoon sekä myyntiin. Voit hoitaa arjen kaikki tehtävät; korttien sekä oheistuotteiden myynnit, jäsenyyksien ylläpidot sekä ryhmäliikuntatuntien, kurssien ja workshoppien ilmoittautumiset yhdestä järjestelmästä. Palvelumme helpottaa päivittäistä työkuormaasi tarjoamalla kattavan työkalupakin suoraan selaimeesi. Palvelun laajennokset sekä lisäominaisuudet tuovat vieläkin enemmän arvoa FeelUPillesi.

Käyttöönoton helppous sekä kustannustehokkuus mahdollistavat palvelun käytön myös pienemmillä kokoonpanoilla.

Kun otat järjestelmän käyttöön vielä tämän vuoden puolella, tarjoamme käyttöönoton hintaan 249 EUR sekä kuukausimaksut kilpailukykyiseen hintaan 59 EUR / kk ainakin vuoden 2024 loppuun asti. Hinnat ovat arvonlisäverottomia.

Kassa, jäsenyydet ja laskutus

Järjestelmän pohjana toimii netissä käytettävä verkkokassa, jonka voit ottaa käyttöösi laitteella kuin laitteella. Voit ylläpitää jäsenien kortteja, aika- ja saldokortteja sekä kuukausittain laskutettavia jäsenyyksiä.

Laskutus hoituu sähköpostitse tai verkkolaskuilla. Voit myös tallentaa ja tulostaa laskut paperisena. Myös verkkokaupan kautta on mahdollista myydä jäsenyydet, saldo- sekä aikakortit.

Kirjauspääte, sähkölukot ja maksupääte

Asiakkaiden kirjautuminen voidaan tehdä kirjauspäätteellä tai sähkölukkojärjestelmän kautta. Sähkölukoilla voit myös mahdollistaa oven avaamisen tägillä, pin-koodilla tai puhelinsovelluksella.

Kassajärjestelmä tukee integroitavaa Poplapay-maksupäätettä sekä erillismaksupäätettä.

Kalenteri

Kalenterinäkymä mahdollistaa tuntien, workshoppien ja kurssien ylläpidon helposti ja näppärästi. Näet myös viikon näkymän yhdellä kerralla.

Nettivaraus

Ryhmäliikuntaan, kuntosalille, workshoppeihin ja kursseille on mahdollista ilmoittautua nettivarausjärjestelmän kautta.

Verkkokauppa

Verkkokauppa mahdollistaa jäsenyyksien, saldo- sekä kuukausikorttien myynnin sekä tietysti muiden tuotteiden myynnin.

Verkkokaupan maksut yhteistyössä Paytrailin kanssa. Voit lukea verkkokaupan maksuhinnaston hinnasto-sivultamme.

Monipuoliset ominaisuudet, edullinen hinta

FeelUP on usean vuoden kehittämisen lopputulos. Yhteistyössä mahtavien asiakkaidemme kanssa, olemme saaneet luotua markkinoille jotain maagista.

Tärkeitä arvoja meille ovat järjestelmän käytettävyys, silmää miellyttävä ulkoasu sekä järjestelmän laajennettavuus.

Jos tarvitset käyttöösi jotain, mitä järjestelmä ei vielä tarjoa, otahan yhteyttä. Kehitämme järjestelmää asiakkaidemme kanssa yhteistyössä. *

Yhteystiedot

Show Up Oy
myynti (a) showup.fi
044 500 2083

Tilaa kokeilutili

Voit tilata itsellesi kokeilutilin suoraan myynnin sähköpostista. Muista mainita, että keneltä olet kuullut palvelustamme.

* Uudet ominaisuudet järjestelmään kehitetään asiakkaan kanssa yhteistyössä. Annamme kustannusarvion ominaisuuden tai toiminnallisuuden kehittämiseksi. Jos samaa ominaisuutta haluaa useampi asiakas, sen edullisemmaksi sen kehittäminen tulee.

Hinnastomme hinnat ovat alv 0%. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.