Info- & mainosnäytöt

Emme myy uusia info- ja mainosnäyttölisenssejä

Tällä hetkellä emme myy uusia info- ja mainosnäyttölisenssejä tai laitteistoja.

Show Upin sovellus on tarkoitettu kaikkiin digitaalisen tiedottamisen tarpeisiin. Olitpa sitten etsimässä etäpäivitettävää mainos- tai mediakanavaa liikkeeseesi, ketjuusi, kauppakeskukseen tai sähköistä ilmoitustaulua talo- tai kiinteistöyhtiöön, löydät meiltä ratkaisun siihen.

Digitaaliset mainosnäytöt sekä informaatiokanavaksi tarkoitetut rappukäytävänäytöt ovat tulossa jäädäkseen, oletko valmis siirtymään kehityksen kärkeen?

Näytöllä tai ilman

Voit aloittaa Show Upin Digital Signage -sisällönhallinnan käytön vaikka heti. Tarvitset vaan käyttöösi näytön sekä koneen (tai näytön, jossa on Android). Suosittelemme käytettäväksi Digital Signage -käyttöön tarkoitettua näyttöä.

tv-alt + usb-drive
Minulla on näyttö ja kone

Show Upin sovelluksen voit ottaa käyttöön mihin tahansa Windows -tietokoneeseen tai Android -digital signage -näyttöön. Sovellus asennetaan, lisenssi aktivoidaan ja ei muuta kuin kovaa ajoa!

tv-alt
Minulla on näyttö

Tarvittaessa saat ostettua Show Upilta olemassa olevaa näyttöä varten esiasennetun tietokoneen. WLAN -asetukset sisään, ja homma on kunnossa.

key
Tarvitsen koko laitteiston

Ota yhteyttä, ja räätälöidään sinulle sopiva kokoonpano. Show Up toimii Philipsin laadukkaiden Digital Signage -näyttöjen jälleenmyyjänä. Tarpeesta riippuen, saat kauttamme sekä näytöt että koneet ja vaikka sisällön päivityksenkin.

Nykyaikainen ylläpito

Nykyaikainen ylläpitojärjestelmä mahdollistaa materiaalin päivittämisen mistä tahansa Internetin yli.

Monipuoliset ajastukset

Voit ajastaa kampanjat ruutujen, viikonpäivän, kellonajan sekä päivämäärärajauksen kanssa.

Ketjuominaisuudet

Ketjukäyttö mahdollistaa mainosmateriaalien jakamisen sekä kampanjoiden ajastamisen myös keskitetysti. Toimipistekohtaiset kampanjat ovat silti mahdollisia.

Kampanjoiden jako

Voit antaa kampanjoihin käyttöoikeuksia mainostoimistolle tai muille yrityksille, jolloin esimerkiksi kauppakeskuksessa näyttöjen sisällöstä voi vastata mainostaja.

Hinnastonäkymät

Valmiiden hinnastomallien avulla verkossa päivitettävät hinnastonäkymät nopeuttavat menujen ja hinnastojen luomista.

Tiedotteet

Inforuuduissa voidaan esittää tiedotteita. Ne voidaan syöttää joko Studion kautta tai hakea useista eri rajapinnoista.

Tapahtumat

Tapahtumalistauksien näyttäminen ruuduilla on helppoa. Voit täydentää tapahtumakalenterin joko Studiossa tai rajapintojen avulla.

Asukas- / Yrityslista

Porraskäytävä- ja aulakäytössä inforuutuihin voidaan listata rakennuksen asukkaat tai yritykset.

Muokattava ulkoasu

Halutessasi Studioon luodaan valmiit mallit omalla teemalla ja koko näkymä on kustomoitavissa toiveittesi mukaan.

Kokoustila- ja ovipielinäyttö

Voit näyttää kokoustilan tai huoneen varaustilanteen sekä varata tilan suoraan näytöltä. Integroitavissa: BookUP, Office365, Google Calendar.