MajuriMove

Majurimove on Somerolla toimiva kuntosalia ja ryhmäliikuntaa tarjoava keskus. Projekti aloitettiin alkuvuodesta 2020, jolloin tavoitteena oli saada käyttöön kotisivut verkkokaupalla sekä FeelUP-järjestelmä aika pitkälti kokonaisuutenaan. Aloitimmekin projektin kotisivujen tekemisellä, ja verkkokaupan avaamisella sinne.

Verkkokaupan avaamisen jälkeen kaikki muut palvelut otettiin käyttöön askel kerrallaan. MajuriMove on ollut mukana alusta lähtien FeelUPin kehittämisessä, ja asiakkaan toiveista järjestelmä on kehittynyt hyvinkin pitkälti siihen, missä se tällä hetkellä on.

Avaimet käteen

Kotisivujen lisäksi käyttöön tuli FeelUP lähes kaikkine herkkuineen. Majurimove on ollut esimerkillinen tapaus testausasiakkaasta, sillä kommunikaatio asiakkaan kanssa on hoitunut erittäin mallikkaasti, ja uusia ominaisuuksia järjestelmään ollaan luotu hyvällä tahdilla. Asioiden puuttuminen järjestelmästä ei ole ollut ongelma, ja kaikista pienistä haasteista ollaan selvitty onnistuneesti.

Ennen avaamista asennettiin vielä Rollockin sähkölukkojärjestelmä, joka kytkettiin FeelUPin asiakasjärjestelmään.

Olemme olleet ohjelmistoprojektin lisäksi myös apuna kaikenlaisissa järjestelmiin kytketyissä laitteistoissa, niiden valitsemisessa sekä asentamisessa.

FeelUP

Nettisivut

Sähkölukot

Kirjauspääte

Infonäyttö