Majurimove

Majurimove on Somerolla toimiva pieni ryhmäliikuntakeskus. Projektiin lähdettiin alkuvuodesta 2020, jolloin tavoitteena oli saada käyttöön kotisivut verkkokaupalla sekä FeelUP-järjestelmä aika pitkälti kokonaisuutenaan. Aloitimmekin projektin kotisivujen tekemisellä, ja verkkokaupan avaamisella sinne.

Verkkokaupan avaamisen jälkeen nettisivuille viritettiin asiakkuuden ylläpito sekä ilmoittautumiset ensin ryhmäliikuntaan ja myöhemmässä vaiheessa kursseille sekä workshoppeihin.

Avaimet käteen

Kotisivujen lisäksi käyttöön tuli FeelUP lähes kaikkine herkkuineen. Majurimove on ollut esimerkillinen tapaus testausasiakkaasta, sillä kommunikaatio asiakkaan kanssa on hoitunut erittäin mallikkaasti, ja uusia ominaisuuksia järjestelmään ollaan luotu hyvällä tahdilla. Asioiden puuttuminen järjestelmästä ei ole ollut ongelma, ja kaikista pienistä haasteista ollaan selvitty onnistuneesti.

Ennen avaamista asennettiin vielä Rollockin sähkölukkojärjestelmä, joka kytkettiin FeelUPin asiakasjärjestelmään.

Koska kyseessä oli täysin puhtaalta pöydältä aloitettu projekti, avustimme asiakasta myös tietokoneiden sekä kuittitulostimien hankkimisessa ja asentamisessa.

FeelUP

Nettisivut

Sähkölukot

Kirjauspääte

Infonäyttö