Elokuvateatteri Lumo

Lumo on Salossa sijaitseva elokuvateatteri. Lumo on ShowUpin pitkäaikainen asiakas. Asiakkuus lähti liikkeelle Lumon perustamisvaiheessa logon ja nettisivujen luonnilla. Verkkosivujen kyytipojaksi aloitettiin luomaan Showtime-järjestelmää, joka alun perin mahdollisti vain näytösten aikataulut sekä tietojen kopioinnin nettisivuille. Nettisivujen versiossa kaksi otettiin Showtime käyttöön aikaisempaa laajemmin, ja kesän 2020 aikana lisättiin vielä paikkavarausmahdollisuus nettisivuille.

Kassa lähti alun perin liikenteeseen "ohi mennen" käydyssä keskustelussa Lumon yrittäjän kanssa.

Pikkuhiljaa hyvä tulee

Asiakkuuden kestäessä pidemmän aikaa, alkaa tuntemaan yrittäjän tavat toimia. Vaikka kassa otettiin käyttöön vasta syyskuussa 2020, on sen jälkeen saatu paljon aikaiseksi myös kassaan. Showtime tuo lisää ominaisuuksia peruskassaan, kun lippujen varaus, myynti sekä lippujen tulostus aktivoituu työkalun käyttöönotossa. Showtime integroituu kassaan myös näytösten aikataulujen osalta.

Showtime hakee elokuvien tiedot Filmikamarin rajapinnasta ja julkaisee tiedot, kuvat mukaan lukien yhteensopiville Umbraco-verkkosivuille. Linkki suoraa kotisivujen muokkausnäkymään on myös rakennettu kassaan. Tällöin yhdestä paikasta on helppo siirtyä säätämään kotisivuja vähän paremmin.

Kotisivut

Showtime

Kassa