Pahoittelut! Asiakaspalvelurobottimme liipasinsormi oli vähän turhan herkällä, ja osalle asiakkaista on tullut kampanjan vanhenemisviestit lokakuusta 2018 asti!

Uppaa markkinointisi uudelle tasolle!

Show Up Oy on Salolainen digitalo. Meiltä saat sovellukset kaiken kokoisille ruuduille kännykästä jumboon! Digital Signage -infonäyttösovelluksen lisäksi valikoimistamme löytyy FeelUP, joka on pienen liikuntakeskuksen tai personal trainerin paras kaveri, mutta myös Umbracolla toteutetut verkkosivustot.

Show Up + Koodihullu

Show Up Oy ostaa Koodihullun, Jumppahullun IT -liiketoiminnan, ja laajentaa samalla omaa palvelutarjontaansa Digital Signage -sovelluksesta sekä infonäytöistä Umbraco -sivustoihin. Lue lisää »

Show Up Digiständi

Show Up ja Pertinax on kehittänyt yhteistyössä nykyaikaisen Digiständin. Tutustu ständiin ja tilaa itsellesi omasi!

Lue lisää!

Yhteistyöhön?

Show Up Studio

Show Up Studio on sisällönhallintaan tarkoitettu ohjelmisto, jonka voi ottaa käyttöön mihin tahansa infonäyttöön. Uuteen tai vanhaan. Show Upin monipuolinen sovellus toimii sekä Windows -laitteissa että Android -näytöissä asennettavana ohjelmana.

Mainostoimisto

Onko asiakkaasi kiinnostunut infonäytöistä, tai löytyykö häneltä jo Show Up Studio? Studion avulla sinä, mainostoimiston edustaja, voit päivittää materiaalia suoraan omalla käyttäjätililläsi.

Jos haluat yhteistyöhön Show Upin kanssa, ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä ja tutustu paremmin

Ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu (a) showup.fi tai puhelimitse 044 500 2083!